UA-49499200-1

Γυμναστική: Ασημένιο για Μάρα στο Μπακού

21.6.2015_Γυμναστική ασημένιο για Μάρα στο Μπακού

Δεύτερος θρίαμβος της ελληνικής γυμναστικής στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, σε διάστημα λίγων μόλις ωρών, καθώς το θρίαμβο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους ακολούθησε το ασημένιο μετάλλιο του Βλάση Μάρα στο μονόζυγο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πόντιουμ καθώς βαθμολογήθηκε με 15.366 βαθμούς, ελάχιστα πίσω από τον Γερμανό Φαμπιάν Αμπουεκέν (15.533) και μπροστά από τον Ρώσο Νικίτα Ιγκνάτιεφ (15.166β.).

Έτσι η Ελλάδα έφτασε τα τέσσερα μετάλλια στο Μπακού, καθώς τα τρία ήρθαν σήμερα με την προσθήκη του χάλκινου στο πόλο (Νεάνιδες», ενώ το πρώτο μετάλλιο (ασημένιο) είχε κατακτήσει οΓιώργος Τζάνος στο καράτε.

«Όταν πήγα να αγωνιστώ, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός, σιγοτραγουδούσα τον εθνικό μας ύμνο. Είμαι περήφανος για τη χώρα μου που δίνει ένα δύσκολο αγώνα και συμμετέχουμε κι εμείς όσο μπορούμε, προσπαθώντας να την προβάλουμε μέσα από αυτές τις επιτυχίες» δήλωσε ο Μάρας για την επιτυχία του.

«Αυτό που δείξαμε με τον Γερμανό Φάμπιαν, είναι ότι η αντιπαλότητά μας διαρκεί ελάχιστα όσο κρατάει ο αγώνας και μετά μέσα από τη φιλία προσπαθούμε να λύσουμε όποια διαφορά έχουμε. Δεν μας χωρίζει κάτι παρά ένας έντιμος αγώνας, μέσα στον οποίο λογικά εκείνη την ώρα δεν υπάρχουν φίλοι» συνέχισε ο Έλληνας πρωταθλητής, παραμένοντας στο… πνεύμα των ημερών.

«Νοιώθω ότι επέστρεψα και ο στόχος μου φτάνει μέχρι το Ρίο. Ελπίζω να τα καταφέρω, απλά νοιώθω και είμαι καλά και αυτό βγαίνει και στους αγώνες. Απλά ένα λαθάκι στην έξοδο, στοιχίζει στο σύνολο και στη συγκεκριμένη περίπτωση μου κόστισε το χρυσό μετάλλιο» συμπλήρωσε.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76