UA-49499200-1

H φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς

20.6.2015_H φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς

Η τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, θέλει τα συστατικά που προσφέρει η φύση, να εντάσσονται προς όφελος της ομορφιάς μας, στην καθημερινή φροντίδα του σώματος.

Σε αυτό το πλαίσιο η νέα σειρά φυσικών καλλυντικών Gaia Ethereal Beauty της DMB Hellas Products αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα δώρα της ελληνικής γης και τα προσφέρει στον χρήστη με την υπόσχεση για περιποίηση όπως του αξίζει.
Το οργανικό λάδι ελιάς και το έλαιο φιστικιού αποτελούν την πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς της σειράς και την βάση της σύστασης των προϊόντων.

Το βιολογικό λάδι ελιάς
Βασικό συστατικό περιποίησης είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βιταμίνες Ε & Α που προστατεύουν, χαρίζουν ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα προσφέρουν ελαστικότητα και βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας με ενισχυμένη επιπλέον προστασία από την πρόωρη γήρανση. Οι μαλακτικές ιδιότητες του ελαίου χαρίζουν στα μαλλιά λάμψη, μεταξένια υφή και ενυδάτωση σε βάθος.

Το έλαιο φιστικιού
Το έλαιο φιστικιού είναι αυτό γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Ο συνδυασμός του με το λάδι ελιάς εγγυάται την ιδανική προστασία για το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ οι μαλακτικοί παράγοντες, τα λιπαρά οξέα και η βιταμίνη Ε που περιέχει εξουδετερώνουν την πρόωρη γήρανση και εξασφαλίζουν απαλό και μεταξένιο δέρμα όλο υγεία.

Τα δώρα της φύσης
-Βιολογικά και φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία συνδυασμένα με πλούσια, μοναδικά σαγηνευτικά αρώματα.
-Φυσικής και φυτικής προέλευσης συστατικά και έλαια, φιλικά προς τον άνθρωπο.

Προστασία προς το περιβάλλον
Τα προϊόντα της σειράς Gaia Ethereal Beauty της DMB Hellas Products παρασκευάζονται και είναι εργαστηριακά ελεγμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Ποια είναι η θεά Γαία

Η Θεά Γαία

Η Θεά Γαία ή αλλιώς η Θεά Γη είναι η πρωταρχική και μια από τις αρχαιότερες θεότητες της Ελληνικής Μυθολογίας. Στη Θεογονία του Ησιόδου προϋπήρχαν της δημιουργίας του κόσμου, αυτογέννητοι, η Γαία μαζί με το Χάος και τον Έρωτα. Όλη η διαμόρφωση του κόσμου ξεκινά από τη Γαία η οποία δημιουργεί το σύμπαν γεννώντας τα συστατικά του και μαζί με το Χάος αποτελούν το πρώτο Κοσμικό Ζευγάρι της Δημιουργίας. H Γαία, η Μητέρα Γη είναι η προσωποποίηση της φύσης , η δύναμη εκείνη που γεννά όλη την πλάση που περιβάλλει τον κόσμο και λατρεύεται ως η υπέρτατη θεότητα.

 

www.gaia-etherealbeauty.gr

 

Πηγή: clickatlife.gr

 

Check Also

Προκηρύσσονται 704 θέσεις ιατρών στο ΕΣΥ – 3 στη Ν.Μ. Μολάων

Στην προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν …

G-EZ117CQG76