UA-49499200-1

Experience Corinthia και Signature Travel μαζί για την τουριστική ανάδειξη της Κορινθίας

14.1.2016_Experience Corinthia και Signature Travel μαζί για την τουριστική ανάδειξη της Κορινθίας

Στις 9 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση του Experience Corinthia σε συνεργασία με το Signature Travel στο ξενοδοχείο Athens Hilton, με σκοπό την τουριστική ανάδειξη της Κορινθίας, αλλά και την ενημέρωση για τις πολιτιστικές της δυνατότητες και κυρίως για τις βιωματικές εμπειρίες και δραστηριότητες, που αναλαμβάνει να υλοποιήσει η ομάδα των επαγγελματιών του Experience Corinthia για τους επισκέπτες της περιοχής.

«Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες μιας περιοχής να συγκεντρώνονται και με ρόλο καλού οικοδεσπότη να υποδέχονται τους καλεσμένους τους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Ομιλητές και οπτικοακουστικό υλικό γέμισαν δυο ευχάριστες ώρες μιας διαφορετικής παρουσίασης. Πρωτίστως η πρόεδρος του τουριστικού οργανισμού Experience Corinthia Βίβιαν Πάτκου, κεντρική ομιλήτρια, ο έτερος δημιουργός τoυ οργανισμού, Σταύρος Κεφάλας, οι Μαρία και Πέτρος Αλιφραγκής από το Signature Travel που ανακοίνωσαν και την πρώτη βιωματική εκδρομή σε συνδυασμό με κοπή πίτας, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους με αφηγήσεις ιστοριών και μύθων της περιοχής, γευσιγνωσία με τοπικά προϊόντα, ποδηλατάδα στο δάσος του Πευκιά, λάτιν πάρτι  ανοιχτό σε όλους με shows  και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν με πολύ αγάπη για τους νέους και παλιούς φίλους.

14.1.2016_Experience Corinthia και Signature Travel μαζί για την τουριστική ανάδειξη της Κορινθίας_1

Ο wine manager Νίκος Παπαθανασόπουλος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, όταν με το δικό του τρόπο αναφέρθηκε στην ιστορία του κρασιού και της Νεμέας. Ο γνωστός οινοποιός Γιώργος Βασιλείου (Κτήμα Βασιλείου) μίλησε για τη δική του οικογενειακή παράδοση των οινοποιών, τις ποικιλίες της Νεμέας όπως το Αγιωργίτικο.

Ο πρωτοπόρος μηχανικός ξενοδόχος Στάθης Τριανταφύλλου, που ανέδειξε την περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας, εξήγησε με το πως η προσπάθεια του έγινε παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επιχειρηματίες, ο ερευνητής Γεώργιος Τσούκαλης καθήλωσε τους πάντες με τις αποκαλύψεις του για τα κλεμμένα ευρήματα του Μουσείου της Κορίνθου και το πως με τον αγώνα του επέστρεψαν στη βάση τους (ο κ. Τσούκαλης βραβεύθηκε στα περσινά διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca, στο Βατικανό, για το έργο του κατά της αρχαιοκαπηλίας).

14.1.2016_Experience Corinthia και Signature Travel μαζί για την τουριστική ανάδειξη της Κορινθίας_2

Τη στήριξη στην προσπάθεια αυτή έδωσε με την παρουσία του και ο HATTA (Σύνδεσμος των ταξιδιωτικών πρακτόρων) μέσω του μέλους του Δ.Σ. Γιώργου Παλιούρα καθώς και ο Θοδωρής Αγγελόπουλος, διευθυντής του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη.

Επόμενο ραντεβού στο Ξυλόκαστρο για κοπή πίτας και πολλές ακόμη δραστηριότητες στο οργανωμένο διήμερο του Signature Travel σε συνεργασία με τo Experience Corinthia στις 6 Φεβρουαρίου 2016.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76