Σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο ο Δήμαρχος Πέτρος Ανδρεάκος

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεάκος, έπειτα από ατύχημα που είχε εντός της οικίας του την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026.

Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν άμεσα οι τοπικές δομές υγείας, με τον Δήμαρχο να διακομίζεται αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης. Λόγω της φύσης των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου υποβλήθηκε επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση.

Θερμές ευχαριστίες στο ιατρικό προσωπικό
Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του Δήμου εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες προς τις διοικήσεις, καθώς και προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των εμπλεκόμενων δομών υγείας για την ταχύτατη κινητοποίησή τους και την πολύτιμη συμβολή τους στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Παράλληλα, απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους εκατοντάδες πολίτες, συνεργάτες και φορείς που από την πρώτη στιγμή εκδήλωσαν το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και απέστειλαν τις θερμές ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος Ανδρεάκος, έχοντας αποδείξει επί σειρά ετών τη δυναμικότητά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνει ακόμη μία μάχη και όλοι είναι βέβαιοι ότι σύντομα θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ακόμη πιο δυνατός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *