UA-49499200-1

Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου: Προς όλους σας ένα βαθύ, από καρδιάς ευχαριστώ

Ένα βαθύ, από καρδιάς ευχαριστώ, απευθύνει με ανακοίνωσή της σε κάθε πολίτη, η υποψήφια βουλευτής στη Λακωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Παπαγιαννοπούλου, για την στήριξή του στις Εθνικές Εκλογές του 2023.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

Θα ήθελα να εκφράσω προς όλους σας ένα βαθύ, από καρδιάς ευχαριστώ, για την στήριξή σας στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία  όσο και στο πρόσωπό μου.

Κάθε εκλογικό αποτέλεσμα εκπέμπει ένα μήνυμα.  Αρκεί να έχουμε την δυνατότητα να κατανοούμε το μήνυμα αυτό και να βγάζουμε τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Παράλληλα όμως και ενόψει των επόμενων  εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023, σοφότεροι και δυνατότεροι,  συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας, για μια κοινωνία δίκαιη και δημοκρατική. Με τον λαό όρθιο και πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Έχουμε χρέος να δράσουμε άμεσα και να ανταποκριθούμε στα αιτήματα της κοινωνίας με αξιοπιστία και καθαρό πολιτικό λόγο και για την επανάκτηση της βουλευτικής έδρας στην Λακωνίας από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Είναι ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για να μην μετατραπεί η αυτοδυναμία που επιδιώκεται σε παντοδυναμία και μονοκρατορία, για να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ το ισχυρό ανάχωμα στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα, γιατί το χρωστάμε στον Ελληνικό Λαό, γιατί το  μπορούμε και το αξίζουμε.

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76