UA-49499200-1

Με τον Παναγιώτη Πικραμμένο για Λάγιο και Αφανιά-Κρεβατά ο Νεοκλής Κρητικός

Το πρώτο ραντεβού της χρονιάς πραγματοποίησε χθες. Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023, ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός και μάλιστα επέλεξε αυτό να είναι με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και πρώην Πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ειδικότερα και μετά την ανταλλαγή των ευχών, συζήτησαν τα δύο πολύ σοβαρά θέματα της Λακωνίας και συγκεκριμένα, το ιδιοκτησιακό ζήτημα του Λαγίου και το ιδιοκτησιακό ζήτημα της Αφανιάς-Κρεβατά της Σκάλας.

«Για το δεύτερο θα έχουμε σύντομα νεότερα καθώς έχω καταθέσει συγκεκριμένη νομοθετική διάταξη και συνοδά την αιτιολογική της έκθεση», τονίζει με ανακοίνωση του ο κ. Κρητικός, ενώ αναφορικά με το πρώτο διευκρίνισε: «Συζητήσαμε την πρόταση που προκρίνει και ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος, αλλά και ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως προϊσταμένη αρχή του Κτηματολογίου. Θα είμαστε σε συνεργασία τις επόμενες δύο βδομάδες για την τελική διαμόρφωση του πλαισίου επίλυσης».

Στην ίδια ανακοίνωση ο βουλευτής Λακωνίας επισημαίνει πως με επιμονή, μεθοδικότητα, συνεργασία μεταξύ όλων των πλευρών και την πολιτική βούληση, όλα τα θέματα μπορούν να επιλύονται, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι δύο θέματα που τα έχουμε «κυνηγήσει»πολύ και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο τέρμα με επιτυχία».

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76