UA-49499200-1

Το Σάββατο 20 Μαΐου η Πανγυθειάδα 2023

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης του Γυθείου και το τμήμα στίβου του Πανγυθεατικού, διοργανώνουν το Σάββατο 20 Μαΐου 2023, τον 5ο αγώνα δρόμου Πανγυθειάδα 2023.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες για παιδιά και τον γύρο της πόλης ενηλίκων 5 χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
– Αγώνας 5km Ενηλίκων και μαθητών/τριών Λυκείου
– Παιδικοί αγώνες : (500μ., Α-Β τάξη), (200μ. -Αγώνες Νηπίων), (800μ., Γ-Δ τάξη), (1200μ, ΕΣΤ τάξη), Αγώνας 2.000μ. μαθητών/τριών Γυμνασίου/Λυκείου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
– ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ (Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα): https://forms.gle/uCRAFfEzZS2fYwoq5
– ΑΓΩΝΑΣ 5km (Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα): https://forms.gle/V8iNbuBBkHJGr6Hn8
Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνει την παραμονή (ώρα 18:00-20:00) και την ημέρα των αγώνων στη Γραμματεία που θα λειτουργήσει στην είσοδο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ανατολικής Μάνης στο Γύθειο.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ
Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Πλατεία Παρθεναγωγείου) – Γύθειο Λακωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
Σάββατο 20 Μαΐου 2023

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
– Αγώνας 5km: 09:30 π.μ.
– Παιδικοί αγώνες: 10:45 π.μ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
– ΑΓΩΝΑΣ 5km 09:30 π.μ.
– ΑΓΩΝΑΣ 500μ. (Α΄-Β ΤΑΞΗ) 10:45 π.μ.
– ΑΓΩΝΑΣ ΝΗΠΙΩΝ 200μ. 11:00 π.μ.
– ΑΓΩΝΑΣ 800μ. (Γ΄-Δ ΤΑΞΗ) 11:15 π.μ.
– ΑΓΩΝΑΣ 1200 μ. (Ε΄-ΣΤ΄ ΤΑΞΗ) 11:30 π.μ.
– ΑΓΩΝΑΣ 2000 μ. (ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ/ΛΥΚΕΙΩΝ) 11:.45 π.μ.
Για την πραγματοποίηση του κάθε αγώνα απαιτείται ελάχιστο όριο συμμετοχής 5 ατόμων ανά κατηγορία.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ και ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Πλατεία Παρθεναγωγείου)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί δημοσίας οδού, η οποία είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένη και φυλασσόμενη. Κατά την διάρκεια των αγώνων θα διακοπεί πλήρως η διέλευση οχημάτων στην παραλία Γυθείου.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΑΘΛΑ
ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-ΑΓΩΝΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ/ΛΥΚΕΙΟΥ: Νικητές/τριες ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι αθλητές/τριες (ξεχωριστά αγόρια και κορίτσια). Στους 3 πρώτους νικητές/τριες, για κάθε αγώνισμα θα απονεμηθεί κύπελλο αναμνηστικό συμμετοχής. Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στους αγώνες θα δοθεί «τιμητικό αναμνηστικό μετάλλιο».
ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ-5km: Στις τρείς πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ και στους τρεις πρώτους ΑΝΔΡΕΣ θα απονεμηθεί κύπελλο και αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής. Σε όλους τους αθλητές/τριες που θα τερματίσουν στον αγώνα θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ
Στον αγώνα των 5.000 μέτρων τίθεται χρονικό όριο τερματισμού η 1 ώρα (μετά την παρέλευση μιας ώρας ο αθλητής/τρια μπορεί να συνεχίσει να τρέχει με δική του ευθύνη).

ΕΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Γεωργία Παραή, Συλλαίος Παναγιώτης

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ασθενοφόρο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα βρίσκεται σε ετοιμότητα στο Κέντρο Υγείας Γυθείου. Στο χώρο των αγώνων θα υπάρχει τουλάχιστον ένα εξειδικευμένο άτομο στην παροχή πρώτων βοηθειών. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέμα υγείας που οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Στον τερματισμό θα διατίθενται εμφιαλωμένα νερά, φρούτα και χυμοί για όλους τους αθλητές/τριες. Επίσης θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στα 2,5km για τους συμμετέχοντες στον Γύρο της Πόλης (5km).

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στον χώρο εκκίνησης – τερματισμού (Κέντρο Πολιτισμού – Πλατεία Παρθεναγωγείου) μετά το τέλος των αγώνων.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ
Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή των αγώνων από 18:00 έως 20:30 καθώς και την ίδια ημέρα του αγώνα, από τις 09:00 π.μ., από την γραμματεία της διοργάνωσης στην πλατεία Παρθεναγωγείου στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης. Η συμμετοχή στους αγώνες γίνεται με την προσωπική ευθύνη του γονέα- κηδεμόνα κάθε παιδιού (για θέματα υγείας ή περίπτωση ατυχήματος). Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στην αφετηρία τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη των αγώνων τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Πληροφορίες δίνονται απογευματινές ώρες στα κάτωθι τηλέφωνα και email:
1) Παραή Γωγώ, 6936767366, georgiaparai@hotmail.gr
2) Συλλαίος Παναγιώτης, 6979331082, syllaios@sch.gr

ΦΩΤΟ: Αρχείο

Check Also

Με επιτυχία ο 12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής

Ανταπόκριση: Μαρούλη Κατζιλιέρη Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε ο 12ος Βατικιώτικος Αγώνας Ζωής, ο οποίος πραγματοποιήθηκε …

G-EZ117CQG76