UA-49499200-1

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων

8.1.2016_Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων, την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016, στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο των Μολάων.

Μέσα στο γιορτινό πνεύμα των ημερών ο Αρχιμουσικός Κωνσταντίνος Κεκκέρης με τους μαθητές του, οι αρχές της πόλης, οι γονείς και οι φίλοι αντάλλαξαν ευχές επαναβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για την Φιλαρμονική η οποία συμπληρώνει σχεδόν έξι δεκαετίες παρουσίας.

Η γιορτή, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε με την φροντίδα του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας και της προέδρου του κας Παναγιώτας Αλειφέρη.

8.1.2016_Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων_1

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ευχόμενοι για το νέο έτος 2016 υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία, υπομονή και δύναμη, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Πετρολέκας, ο Αντιδήμαρχος Μονεμβασίας Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Παναγιώτα Αλειφέρη, ενώ παρόντες ήσαν επίσης οι αιδεσιμολογιώτατοι π. Σταύρος Βαρράς και Παναγιώτης Λεγάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος, ο τ. Δήμαρχος Μολάων Ιωάννης Μοσχοβάκος, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μεταμορφώσεως και Πακίων Παναγιώτης Σκαρμούτσος και Μιχάλης Καρούνης, η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Μολάων και υπεύθυνη στο Δ.Σ. του Ν.Π. για την Φιλαρμονική Καλλιόπη Καρυτσιώτη, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Μολάων Ιωάννης Ζερβάκος, η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Μολάων Γεωργία Σαρακινιώτη και πλήθος κόσμου.

8.1.2016_Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων_2 8.1.2016_Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων_3

Μάλιστα ο π. Γεράσιμος, τον οποίο μαζί με το εκκλησιαστικό συμβούλιο ευχαρίστησαν θερμά η κα Αλειφέρη και ο κ. Κεκέρης για την παραχώρηση της αίθουσας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, μετέφερε τις πατρικές ευχές του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευσταθίου, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος, αλλά λόγω της κοπής της πίτας στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης δεν παρευρέθη, ανακοινώνοντας ότι ο κ. Ευστάθιος θα τιμήσει την Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων την ερχόμενη Κυριακή, στην κοπή της βασιλόπιτας του Ιδρύματος Μολάων.

Επίσης μεταφέροντας τις ευχές της ευεργέτιδας της Φιλαρμονικής κας Ρούλας Παναρίτη, ανακοίνωσε την πρόθεσή της φέτος το καλοκαίρι να προσφέρει ως δώρο στους μαθητές της Φιλαρμονικής μια κρουαζιέρα.

Η Φιλαρμονική παρουσίασε ένα μικρό πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα τραγούδια και μελωδίες ελλήνων συνθετών.

Στην φετινή εκδήλωση η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κα Αλειφέρη και ο Αρχιμουσικός κ. Κεκέρης είπαν το δικό τους ευχαριστώ, σε ανθρώπους που έχουν σταθεί δίπλα τους τα τελευταία χρόνια στη λαϊκή ορχήστρα της Φιλαρμονικής, η οποία συμμετέχει στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μονεμβασίας.

Τιμητικά διπλώματα και από ένα γούρι δημιουργία των παιδιών του Ειδικού Σχολείου Μολάων, δόθηκαν στους:
Ηλιάνα Δούκα, Φρόσω Καναβάρου, Παναγιώτη Αρτινιό, Δημήτριο Ρουβέλα, Δημήτριο Βενιζελάκο, Δημήτριο Βλαχάκη, Μιχάλη Καρούνη, Αλέξανδρο Κεκέρης και Θεόδωρο Σκάγκο.

8.1.2016_Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Μολάων_4

Την βασιλόπιττα ευλόγησε ο π. Γεράσιμος ενώ τα δύο δώρα κέρδισαν τα αδέλφια Λάμπρος και Παναγιώτης Θεοδωρακάκος.

Πηγή: pakialakonias.gr

Check Also

Τα παιδιά ζωγραφίζουν και εκθέτουν τα έργα τους στη Νεάπολη

Μαρούλη Κατζιλιέρη Μια ξεχωριστή έκθεση παιδικής ζωγραφικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην …

G-EZ117CQG76