UA-49499200-1

Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας

19.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας_2

Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού κτιρίου στα Παπαδιάνικα, σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση, έκοψαν την βασιλόπιτά τους.
Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι το 2014 για το Δήμο ήταν μία δύσκολη χρονιά. «Δώσαμε μία μεγάλη μάχη και την κερδίσαμε» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας: «Ο Δήμος Μονεμβασίας παρέμεινε ενωμένος. Πιστεύω, ότι ο Δήμος έχει μέλλον με τη σημερινή του μορφή. Είναι σαφώς δυνατότερος και αποτελεσματικότερος, από όλους τους πρώην Δήμους. Αυτό αποδείχτηκε την τριετία που πέρασε αλλά θα αποδειχτεί και τα χρόνια που έρχονται. Ήμουν και είμαι πεπεισμένος, ότι ο Δήμος πρέπει να μείνει ενωμένος».

19.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας 19.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας_5
Ο κ. Τριχείλης αναφέρθηκε , ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες. «Το ρυθμό και τις κατευθύνσεις τις δίνουν οι αιρετοί» τόνισε, επισημαίνοντας: «Την πολλή δουλειά όμως την κάνουν οι υπάλληλοι. Την εικόνα του Δήμου την δίνετε εσείς και είναι όμορφο, κάθε φορά που εισπράττω την ευχαρίστηση και την ικανοποίηση από τον κόσμο. Η αποτελεσματικότητα και η εξυπηρέτηση του πολίτη πρέπει να είναι πρώτο σας μέλημα. Να λειτουργείτε πάντοτε, με αίσθημα δικαιοσύνης».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην συμβολή των υπαλλήλων για την υλοποίηση μεγάλων και σημαντικών έργων. Τόνισε την πολύ καλή οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα το σχεδιασμό και ολοκλήρωση αναπτυξιακών έργων που «κάνουν την ειδοποιό διαφορά για το Δήμο μας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

19.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας_1 19.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας_319.1.2015_Την πίτα τους έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας_7
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Σπύρος Αβδούλος, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μαυρομιχάλης, Κατερίνα Τσαφατίνου, Ιωάννης Σουρλάς, Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης, Παναγιώτης Τραιφόρος, η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη και οι Δ.Σ. Ιωάννης Κολλιάκος, Γεώργιος Βουνελάκης, Αλεξάνδρα Νατιώτη- Χαραμή, Παναγιώτης Κόκκορης.

Πέντε ήταν οι τυχεροί υπάλληλοι που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας και τα δώρα αντίστοιχα ( προσφορά του Δήμου).

Check Also

Μονεμβασία: Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδας

Η Ενορία Μονεμβασίας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος αλλά και το πρόγραμμα λειτουργιών Διακαινησίμου …

G-EZ117CQG76