UA-49499200-1

Συνάντηση εργασίας για τον τουρισμό στη Στυμφαλία, από το δίκτυο τουρισμού «Experience Corinthia»

30.11.2015_Συνάντηση εργασίας για τον τουρισμό στη Στυμφαλία, από το δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia

Το δίκτυο τουρισμού «Experience Corinthia», πραγματοποιεί συνάντηση εργασίας, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015, από τις 14:00 – 17:00,  στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Σκοπός της συνάντησης, είναι η δυνατότητα και ο τρόπος αποδοτικής και αποτελεσματικής συνεργασίας όλων όσων εμπλέκονται με τον τουρισμό, έχοντας πάντα ως γνώμονα την ικανοποίηση του επισκέπτη-ταξιδιώτη.

Θα συζητηθεί επίσης η διοργάνωση ενός μεγάλου event καθώς και η δημιουργία «πακέτων» θεματικών εμπειριών, με επίκεντρο την ευρεία περιοχή.

Φόρμα συμμετοχήςhttp://goo.gl/forms/liWFBq1vJ5

Σχετικά με το Experience Corinthia
Το Experience Corinthia είναι ένας ανεξάρτητος φορέας ανάπτυξης και προώθησης θεματικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία, μέσα από την οριζόντια δικτύωση και συνεργασία ξενοδόχων, παρόχων δραστηριοτήτων, φορέων, ταξιδιωτικών γραφείων, μουσείων, οινοποιειών, δημοσιογράφων, bloggers και άλλων εμπλεκόμενων με τον τουρισμό της περιοχής.

Σκοπός του δικτύου Experience Corinthia είναι η διεύρυνση της τουριστικής σεζόν, η αύξηση των ημερών παραμονής επισκεπτών, η αύξηση του βαθμού ικανοποίησης τους και η προσέλκυση νέων ομάδων τουριστών.

Μία από τις κυριότερες δράσεις του δικτύου αυτού είναι να δημιουργεί και να προωθεί τα πακέτα «θεματικού τουρισμού» και «τουρισμού εμπειρίας», που προκύπτουν από τη συνεργασία των μελών του δικτύου.

 

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76