UA-49499200-1

Στα Παπαδιάνικα “κάνει στάση” το Φεστιβάλ Πελοποννήσου

20.11.2014_Στα Παπαδιάνικα κάνει στάση το Φεστιβάλ ΠελοποννήσουΤο μουσικό ταξίδι στις “γειτονιές” της Πελοποννήσου συνεχίζεται με …αμείωτη ένταση! Το “Φεστιβάλ Πελοποννήσου” της Περιφέρειας θα πραγματοποιήσει την επόμενη εκδήλωσή του στην όμορφη Λακωνία. Αυτή την φορά το ραντεβού προγραμματίστηκε για το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και θα γίνει στα Παπαδιάνικα.

Εκεί θα συναντηθούν και θα δημιουργήσουν τα τοπικά μουσικά σχήματα της ευρύτερης περιοχής. Η μουσική συνάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με γενικό τίτλο: “Ο Χατζιδάκις αγαπούσε τον Vivaldi” θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού καταστήματος Παπαδιανίκων Λακωνίας. Η εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ουσιαστική στήριξη αλλά και την ανάδειξη των χορωδιών και των Φιλαρμονικών της Πελοποννήσου.

20.11.2014_Στα Παπαδιάνικα κάνει στάση το Φεστιβάλ Πελοποννήσου_2 20.11.2014_Στα Παπαδιάνικα κάνει στάση το Φεστιβάλ Πελοποννήσου_1

Στην εκδήλωση αρχικά θα παρουσιαστεί ο Μουσικός Σύλλογος “Φίλοι της Μουσικής – η Ταυγέτη” (στις 6.30 το απόγευμα) και στη συνέχεια (από τις 7 μ.μ. και μετά) θα παρουσιαστούν Φιλαρμονικές από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας. Κατά σειρά θα εμφανιστούν: 1) η Φιλαρμονική Σκάλας Δήμου Ευρώτα, 2) η Δημοτική Φιλαρμονική Δήμου Μονεμβασίας Δ.Ε Βοιών, 3) η Δημοτική Φιλαρμονική Δήμου Μονεμβασίας Δ.Ε. Μολάων και 4) η Σαξοφωνική Ορχήστρα Δήμου Μονεμβασίας Δ.Ε. Ασωπού.

Την ευθύνη της διοργάνωσης του Φεστιβάλ Πελοποννήσου έχει αναλάβει η “Αναπτυξιακή Πάρνωνα”, στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», του Ε.Π. «ΔΕΠΙΝ 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ.

Check Also

Στη Μονεμβασιά το γαλλικό ιστιοφόρο που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα

Μια στάση στη Μονεμβασιά πραγματοποίησε σήμερα το γαλλικό ιστιοφόρο “Belem” το οποίο πρόκειται να μεταφέρει …

G-EZ117CQG76