UA-49499200-1

Ποιός δίνει 6,5 εκατομμύρια δολάρια για περιπολικά; (VIDEO)

28.2.2015_Ποιός δίνει 6.5 εκατομμύρια δολάρια για περιπολικά

Όταν έχεις δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στη διάθεσή σου και μια κουλτούρα που αποθεώνει την απόκτηση των πιο ακριβών και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντων και αγαθών, προφανώς δεν έχεις κανένα πρόβλημα και ενδοιασμό να ξοδέψεις απίστευτα χρήματα, για να εφοδιάσεις ακόμα και τις αρχές ασφαλείας της χώρας σου, με εξοπλισμό που όμοιό του δεν έχει κανένα άλλο κράτος ανά τον κόσμο.

Ο λόγος για τις αρχές του Ντουμπάι, που εδώ και μήνες έχουν εγκρίνει ένα πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου των επιχειρησιακών οχημάτων της αστυνομίας. Μόνο που ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται την αναβάθμιση οι ιθύνοντες του κρατιδίου, απέχει από αυτόν των υπολοίπων κοινών θνητών ανά τον κόσμο.

Έτσι όλους αυτούς τους μήνες σχεδόν σοκαρισμένη η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθούσε τις αστυνομικές αρχές του Ντουμπάι να παραλαμβάνουν δεκάδες υπεραυτοκίνητα, αξίας δεκάδων αν όχι εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία προορίζονταν για περιπολικά οχήματα. 
Σταδιακά στα γκαράζ της τοπικής αστυνομίας πάρκαραν οχήματα, όπως μια Ferrari FF, μια Mercedes-Benz SLS AMG, διάφορες BMW M6, μια Brabus G-Wagon, ένα Nissan GT-R, μια McLaren 12C, μια Bentley Continental GT, ένα Audi R8 και φυσικά μια Bugatti Veyron.

Και τώρα που το πρόγραμμα αναβάθμισης του στόλου της αστυνομίας ολοκληρώθηκε, οι αρχές του Ντουμπάι έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα νέα τους περιπολικά εν δράσει.

Πηγή: hellas-now.com

 

 

Check Also

Η καραντίνα καθάρισε τα κανάλια της Βενετίας (VIDEO)

Τα κανάλια της Βενετίας έγιναν τόσο καθαρά όσο τα ρέματα, χάρη στην απουσία τουριστών, αλλά …

G-EZ117CQG76