UA-49499200-1

Ο Μητροπολίτης Κορίνθου βραβεύει μαθητή που αρίστευσε

23.8.2014_Ο Μητροπολίτης Κορίνθου βραβεύει μαθητή που αρίστευσεΜε ιδιαίτερη επισημότητα και σε κλίμα συγκίνησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου κ.κ. Διονύσιος βράβευσε τον αριστεύσαντα και πρωτεύσαντα μαθητή της Γ’ Λυκείου του Αριστοτέλειου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου, Ντόβα Αλέξανδρο–Σωτήριο.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην ανάγκη και στην έλλειψη ανθρωπιστικής παιδείας ιδιαίτερα τώρα που διερχόμαστε μία πολλαπλή κρίση και δήλωσε ότι θα παρακολουθεί την πρόοδο του μαθητού και ότι θα είναι κοντά του ως πνευματικός πατέρας στην επιστημονική πορεία και στην εν γένει διαδρομή του.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εκπαιδευτηρίου κ. Γ. Μανθόπουλος, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την τιμή να βραβεύσει ο ίδιος τον μαθητή και για την θερμή υποδοχή που έτυχαν οι Καθηγητές και οι γονείς του βραβευθέντα, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και δήλωσε ότι η Παιδεία και η Ορθοδοξία είναι τα μοναδικά πνευματικά μας στηρίγματα. Εξήρε  το Πνευματικό έργο του Σεβασμιωτάτου στην περιοχή μας και την τύχη του Κορινθιακού λαού να τον έχει ως Πνευματικό της Καθοδηγητή.

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76