UA-49499200-1

Μπάσκετ: Αμφίρροπες αναμετρήσεις στην 6η αγωνιστική

13.10.2014_Μπάσκετ  νίκες για τους «αιώνιους», κινδύνεψε ο ΠΑΟΚ στην ΠυλαίαΜε τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής, που όμως θα είναι «λειψή» λόγω της αναβολής της συνάντησης ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 αυτό το σαββατοκύριακο.

Στις σημερινές αναμετρήσεις, που θα ξεκινήσουν όλες στις 17:00, τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον Πανελευσινιακό, με την ομάδα της Ελευσίνας να προέρχεται από την πρώτη νίκη της, απέναντι στην ΑΕΚ, στο ντεμπούτο του Τζίμη Κουστένη στην τεχνική ηγεσία.

Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στη Δράμα, ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και τον Πανιώνιο. Η διοίκηση των Δραμινών ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του Κώστα Μέξα ως το 2016 σε ένδειξη εμπιστοσύνης, παρά τη μία νίκη σε 5 αγωνιστικές, ενώ ο Πανιώνιος από την πλευρά του πρόσθεσε στο ρόστερ του τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ Ουίλιαμ Κόλεμαν.

Έχοντας πανηγυρίσει τη νίκη στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ το περασμένο Σάββατο, ο Κόροιβος υποδέχεται τον Άρη, ενώ ο Κολοσσός με νέο τεχνικό τον Άρη Λυκογιάννη έχει δύσκολη αποστολή στο Βενετόκλειο απέναντι στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς.

Η ΑΕΝΚ προέρχεται από ήττα (από τον Άρη) και στην προσπάθειά της να πλασαριστεί ψηλά στη βαθμολογία δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα της νίκης στο «σμαραγδένιο νησί».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • Τρίκαλα-Πανελευσινιακός
  • ΚΑΟ Δράμας-Πανιώνιος
  • Κόροιβος Αμαλιάδας-Άρης
  • Κολοσσός Ρόδου-ΑΕ Νέας Κηφισιάς

 

 

                            Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

40ος Μαραθώνιος Αθήνας: Δυναμική παρουσία αθλητών από Μολάους

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος οι αθλητές των Μολάων στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, ο …

G-EZ117CQG76