UA-49499200-1

Η κάρτα micro-SD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο

2.3.2015_Η κάρτα micro-SD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο
Η εταιρεία πέτυχε αυτή τη χωρητικότητα αξιοποιώντας την τεχνολογία που είχε αναπτυχθεί για την 128GB SanDisk Ultra microSDXC κάρτα και δημιουργώντας νέα σχέδια και διαδικασίες παραγωγής.

Τη μεγαλύτερη χωρητικότητα στον κόσμο στην κατηγορία της έχει η SanDisk Ultra microSDXC UHS-I Premium Edition, για χρήση σε φορητές συσκευές.

Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση της επίσης κάρτας με χωρητικότητα ρεκόρ στα 128 GB (SanDisk Ultra microSDXC) η εταιρεία αύξησε κατά 56% τη χωρητικότητα, διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις.

«Οι φορητές συσκευές αλλάζουν τελείως το παιχνίδι. Οι επτά στις 10 φωτογραφίες από καταναλωτές προέρχονται από smartphones και tablets. Οι καταναλωτές βλέπουν τις φορητές συσκευές ως τα βασικά μέσα για image capture και διαμοιρασμό, και το 2019 τα smartphones και τα tablets θα αντιπροσωπεύουν τις 9 από τις 10 φωτογραφίες που τραβιούνται» αναφέρει ο Κρίστοφερ Τσουτ, αντιπρόεδρος, Worldwide Digital Imaging Practice, IDC.

Η εταιρεία πέτυχε αυτή τη χωρητικότητα αξιοποιώντας την τεχνολογία που είχε αναπτυχθεί για την 128GB SanDisk Ultra microSDXC κάρτα και δημιουργώντας νέα σχέδια και διαδικασίες παραγωγής.

«Ιδανική για χρήστες κινητών και tablet με Android, η Premium Edition microSD συνδυάζει τη μεγαλύτερη χωρητικότητα και μεγάλη ταχύτητα μεταφοράς, μέχρι90 MB/s, για να παρέχει υψηλές επιδόσεις. Σε αυτή την ταχύτητα μεταφοράς, οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν μετακίνηση μέχρι και 1.200 φωτογραφιών ανά λεπτό. Μέσω της αναβαθμισμένης εφαρμογής Memory Zone της SanDisk, οι χρήστες θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο στον αποθηκευτικό χώρο της φορητής συσκευής τους. Στη Memory Zone app, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν το OptiMem χαρακτηριστικό που παρακολουθεί τα επίπεδα μνήμης του τηλεφώνου για να πληροφορεί τους χρήστες όποτε η εσωτερική μνήμη πέφτει κάτω από ένα όριο που ορίζεται από τον χρήστη. Όταν φτάσει σε αυτό το όριο, το OptiMem αυτόματα μεταφέρει κάποιες από τις παλιές φωτογραφίες και βίντεο στην κάρτα microSD, αφήνοντάς τους με περισσότερη εσωτερική μνήμη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της SanDisk.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κάρτα θα αρχίσει να πωλείται στο δεύτερο τρίμηνο του έτους σε προτεινόμενη τιμή 399,99 δολαρίων.

 

 

Πηγή: naftemporiki.gr

 

Check Also

Στα Χανιά το διεθνές συνέδριο Οικολογικής Μηχανικής από 1-5/10

Το συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Οικολογικής Μηχανικής (International Ecological Engineering Society – IEES) θα λάβει χώρα στην …

G-EZ117CQG76