UA-49499200-1

Ημερίδα για την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Πελοπόννησο

30.7.2014_Καθ' οδόν για ΦΕΚ το νέο νομοσχέδιο για τον Τουρισμό

Ημερίδα με τίτλο «Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας», συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ».

Η ημερίδα θα λάβει χώρα σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, ώρα 17:00, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ», στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας, στην Τρίπολη.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν στην ημερίδα ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η κα Αικατερίνη Καρνιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ». Τον συντονισμό της συζήτησης θα αναλάβει ο δημοσιογράφος Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics, ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν από την κα Αγγελική Κατσάπη, Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (Πιστοποίηση και Διαπίστευση) και από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης).

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76