UA-49499200-1

Εργοτέλης και Καλλονή ισόπαλοι (3-3) στο Παγκρήτιο

20.1.2015_Εργοτέλης και Καλλονή ισόπαλοι 3-3 στο Παγκρήτιο

Συναρπαστική ήταν η τελευταία συνάντηση της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τον Εργοτέλη και την Καλλονή να αναδεικνύονται ισόπαλοι 3-3 στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου ύστερα από ένα ντέρμπι πλούσιο σε φάσεις, γκολ και συγκινήσεις, στο οποίο ο Βαγγέλης Βλάχος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας από τη Λέσβο.

Η Καλλονή ξεκίνησε δυνατά, πίεσε τους γηπεδούχους αλλά το πρώτο γκολ ήταν συνέπεια σοβαρότατου διαιτητικού σφάλματος του Ιωαννίδη, ο οποίος στο 19ο λεπτό καταλόγισε πέναλτι σε πέσιμο του Λεοζίνιο, ο οποίος… στραβοπάτησε κι έπεσε μόνος του!

Όπως και νάχει ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αξιοποίησε το δώρο και έγραψε στο 21΄ το 1-0 από τα 11 μέτρα, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, όταν οΧουάνμα μόνος απέναντι στον Σαράνοφ πέταξε την μπάλα άουτ.

Στο 39΄ όμως ο παίκτης της Καλλονής δεν λάθεψε και με κεφαλιά έγραψε το 0-2, αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ομάδα της Λέσβου δέχθηκε πλήγμα με την αποβολή του Γιορέντε, ο οποίος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Εργοτέλης δεν άφησε αναξιοποίητο το αριθμητικό πλεονέκτημα και με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση με δύο γκολ του Χαντί σε διάστημα έξι λεπτών, με το 1-2 να γίνεται στο 67΄ και την ισοφάριση να έρχεται στο 73΄.

Το παιχνίδι είχε όμως ακόμη δρόμο, αφού στο 85ο λεπτό ο Μίνγκας έγραψε το 2-3 ενάντια στη ροή του αγώνα, για να ισοφαρίσει ο Κοζορώνης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να αποβληθεί στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Κεϊτά (φάουλ στον Γκέντσογλου), με την Καλλονή να ολοκληρώνει τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές.

Με το βαθμό η Καλλονή έφτασε στους 25 βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης ανέβηκε μεν στους 12 και την προτελευταία θέση, με το μέλλον του στην κατηγορία να προοιωνίζεται πλέον δυσοίωνο.

 

Πηγή: naftemporiki.gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76