UA-49499200-1

ΑΕ Σπάρτη – Παναργειακός: 0-1 για το Κύπελο Ερασιτεχνών

10.3.2016_ΑΕ Σπάρτη - Παναργειακός 0-1 για το Κύπελο Ερασιτεχνών

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνικών η ΑΕ Σπάρτη, η οποία γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Παναργειακό, στο πλαίσιο της 2ης φάσης της διοργάνωσης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού. Ο αγώνας διεξήχθη το μεσημέρι της Τετάρτης, 9/3/2016, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των φιλοξενουμένων, πέτυχε ο Ευθυμιάδης στο 61΄, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο α΄ μέρος η ΑΕ Σπάρτη είχε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, με δύο εκτελέσεις φάουλ του Κ. Ηλιόπουλου, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις μπλόκαρε ο Ρίζος. Επίσης, με τη λήξη του α΄ ημίχρονο, ο Ηλ. Αναστασόπουλος σούταρε, αλλά και πάλι ο πορτιέρο του Παναργειακού βρέθηκε σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου  Ερασιτεχνών ο Παναργειακός θα τεθεί αντιμέτωπος με   την Τριγλία Ραφήνας, η οποία απέκλεισε τον Παναρκαδικό, επικρατώντας με 3-1.

ΑΕ Σπάρτη (Αντωνίου) 
Τσέλιος, Κατσίκης, Γκαλίτσιος, Γκίτζιας (78΄ Μπουτσικάρης), Δημολιός, Μπιταξής, Αναστασόπουλος, Σπηλιωτόπουλος, Χαλίλι, Ηλιόπουλος (74΄ Αναστασάκος), Κρεββατάς (65΄ Koιλιάρας).

Παναργειακός (Παντελής)
Ρίζος, Λιόσης, Κολλαράς, Γεωργίου, Γκάβριτς, Πούτση, Μπούνας (73΄ Φασουλής), Ευθυμιάδης (86΄ Κοντέων), Ετόφ, Γκατιάγκα, Ηρακλής (46΄ Νικλητσιώτης).

ΦΩΤΟ: photoreporter.gr

Πηγή: lakonikos .gr

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76