UA-49499200-1

Επιτυχία σημείωσαν οι ημερίδες για την οδική ασφάλεια σε Μολάους και Μονεμβασιά

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι ημερίδες ενημέρωσης των πολιτών, που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας, Τμήμα Τροχαίας Σπάρτης, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, στους Μολάους, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 και στη Μονεμβασία, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.

Οι ημερίδες οι οποίες τελούσαν υπό τη στήριξη του Δήμου Μονεμβασίας, της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και της Λέσχης Αυτοκινήτων Σπάρτης, είχαν ως απώτερο σκοπό να αφυπνίσουν τον κάθε πολίτη, σε θέματα που αφορούν την ασφαλή οδήγηση και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Μέσα από μια εμπεριστατωμένη ανάλυση, αλλά και με την παρουσίαση βίντεο, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα τα απαιτούμενα μέτρα, που σαν στόχο έχουν την προστασία οδηγών και πεζών.

Παράλληλα η παρουσίαση πραγματικών περιστατικών από άτομα τα οποία ενεπλάκησαν σε ατυχήματα, λειτούργησε άκρως επικοδομητικά και παράλληλα προβλημάτισε έντονα το κοινό, το οποίο παρακολουθούσε με αγωνία.

Ομιλητές ήταν ο Διευθυντής Τροχαίας Σπάρτης, Υπαστυνόμος Α’ Βασίλειος Μαυροειδόγγονας, ο Αξιωματικός Τροχαίας, Υπαστυνόμος Α’ Γεώργιος Βαρυμπομπιώτης και ο Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήριος Σωτηριανάκος.

Το monemvasianews.gr, οφείλει να επαινέσει και να συγχαρεί τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λακωνίας και το Διοικητή αυτής, Ταξίαρχο Γιώργο Μαρουδά, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις, προσφέρουν γνώση και μόρφωση και παράλληλα δημιουργούν ερεθίσματα, βελτιώνοντας τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των Ελλήνων στη καθημερινή τους κίνηση.

Τέλος φέρνουν πιο κοντά τον κάθε πολίτη στην Ελληνική Αστυνομία, καθιστώντας τον βοηθό και συμπαραστάτη στο δύσκολο έργο που αυτή επιτελεί.

Μολάοι

Μονεμβασία

ΦΩΤΟ: Μιχάλης Καρούνης, Βασίλης Μαυροειδόγγονας

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76