UA-49499200-1

HORECA 2023: Σε τελικό στάδιο οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός

Γράφει η Μαργαρίτα Μανούσου
margarita.manousou1@gmail.com

Σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών, 500 κορυφαίοι εκθέτες ετοιμάζονται να παρουσιάσουν από τις 10 έως 13 Φεβρουαρίου, στην HORECA 2023, όλα τα νέα προϊόντα, καινοτόμες ιδέες, τάσεις της αγοράς, σύγχρονες υπηρεσίες και cutting edge τεχνολογίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη των επιχειρήσεων του κλάδου. Προσφέροντας παράλληλα και μία σειρά από ανανεωμένες εκδηλώσεις γύρω από το management, το digital marketing, τη γαστρονομία, την βιωσιμότητα, τις πωλήσεις κ.ά, η 17η HORECA 2023, θα αποτελέσει για ακόμα μία φορά το μεγαλύτερο εκθεσιακό event στην Ελλάδα και τον κορυφαίο προορισμό για όλους τους επαγγελματίες της φιλοξενίας.

HORECA LAB
Παγκόσμιες εξελίξεις, τάσεις, digital εργαλεία, υπηρεσίες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των επιχειρήσεων του κλάδου HORECA, θα παρουσιαστούν από experts του hospitality marketing και management.

GASTRONOMY LAB
Καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές. Επίσης, θα βραβευτούν 4 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, για το μοναδικό γαστρονομικό τους concept και τη zero waste φιλοσοφία τους.

COFFEE EVENTS
To stage των Coffee Events θα φιλοξενήσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ Barista, Brewers Cup, Cup Tasters που διοργανώνονται από τον SCA Greece και τα οποία δίνουν την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους baristas να κερδίσουν μία θέση στην κορυφή.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ COCKTAIL
Η έκθεση θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol, Classic Cocktail και Battle of the Bars, από την Ένωση Bartender Ελλάδος, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails.

Η HORECA υποδέχεται το International Hospitality Forum
Η έκθεση HORECA θα φιλοξενήσει το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στελέχη του hospitality παγκοσμίου βεληνεκούς θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας αλλά και θα αναδείξουν την βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.

 

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76