UA-49499200-1

Το Γηροκομείο Μολάων επισκέφθηκε το ΚΠΕ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων και εκπαιδευτικοί μαζί με τους μαθητές του ΕΠΑΛ Μολάων, πραγματοποίησαν χθες επίσκεψη στο Ίδρυμα της Μητροπόλεώς μας, Περιθάλψεως Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Παρασκευή», για να ευχηθούν στους φιλοξενούμενους του ιδρύματος και τους εργαζομένους, με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και του ερχομού της νέας χρονιάς.

«Μας υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα ο προϊστάμενος του ιδρύματος πατέρας Παναγιώτης Λεγάκης, μαζί με το προσωπικό που μοχθούν καθημερινά και προσφέρουν με αγάπη τις υπηρεσίες τους», δήλωσε ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Μολάων κ. Νικόλαος Παπαδάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους συμπαθείς παππούδες και γιαγιάδες που φιλοξενούνται εκεί, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν έκδηλη η χαρά στα πρόσωπά τους και παράλληλα μας έδωσαν τις ευχές τους και την αγάπη τους».

Εκπαιδευτικοί και μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους που περιθάλπει με πολύ μεγάλη φροντίδα και αγάπη το ίδρυμα, τους έδωσαν συμβολικά δώρα και έψαλλαν τα κάλαντα.

Είναι πράγματι μεγάλη κατάκτηση για τον τόπο μας, η ύπαρξη και η υποδειγματική λειτουργία ενός τέτοιου ιδρύματος που σε δύσκολους καιρούς συνεχίζει να προσφέρει  ανεκτίμητες υπηρεσίες, με την στήριξη βέβαια όπως πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Check Also

Στη Μονεμβασία 22 μαθητές του Κλασικού Λυκείου του Μιλάνου

Είκοσι δύο (22) μαθητές του κλασικού Λυκείου “Tito Livio” του Μιλάνου ευρίσκονται στη Μονεμβασία από …

G-EZ117CQG76