UA-49499200-1

Τιμητική διάκριση για το Cactus Mare ιδιοκτησίας Νίκου Χαλκιαδάκη

Της Μαργαρίτας Μανούσου
margarita.manousou1@gmail.com

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε το Cactus Mare, της αλυσίδας Cactus Hotels. To Cactus Mare ήταν ανάμεσα στα 25 καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως ως συνεργάτες του schauinsland-reisen. Η άριστη και αποκλειστική συνεργασία με το schauinsland-reisen, σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη ασφαλή παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες, οδήγησε σε αυτή την τιμητική διάκριση!

Η διοίκηση του ξενοδοχείου ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους συνεργάτες για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και ειλικρίνεια πάνω στην οποία βασίζεται η συνεργασία με το schauinsland-reisen τα τελευταία χρόνια.

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της φιλοξενίας από το 1980. Οι επενδύσεις όλων αυτών των χρόνων σε ανέγερση νέων σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων είναι πολλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει επενδύσει στην κατασκευή δύο νέων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων τα τελευταία χρόνια, με το Cactus Bay να καλωσορίζει τους καλεσμένους του κατά τη θερινή περίοδο του 2018 και να συνεχίζει με το Cactus Mare, κατά τη θερινή περίοδο του 2019, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ανακαινίσεις και η δημιουργία πρόσθετων υποδομών στα Cactus Royal 5* και Cactus Beach 4*.

Η ισχυρή επενδυτική δραστηριότητα της οικογενειακής επιχείρησης συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω αύξηση της απασχόλησης, καθώς υπολογίζεται ότι τα Cactus Hotels απασχόλησαν συνολικά περίπου 400 εργαζόμενους το 2021. Επίσης, η επιλογή τοπικών προμηθευτών και παραγωγών είναι ένα γνωστό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης,  συμβάλλοντας έτσι περισσότερο στην οικονομική ενίσχυση της τοπικής κοινότητας.

Check Also

Εγκρίθηκε η ίδρυση εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου στο Kαστόρι

Την έγκριση ίδρυσης Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Καστόρι, από το αρχηγείο πυροσβεστικού σώματος, γνωστοποίησε με …

G-EZ117CQG76