UA-49499200-1

Τη Μάνη επισκέφθηκε ο Νεοκλής Κρητικός

Στην περιοχή της Μάνης περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο νομό Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2023, βρέθηκε με συνεργάτες του στο Γύθειο, όπου επισκέφθηκε δημόσιες υπηρεσίες (Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Κέντρο Υγείας, Υποθηκοφυλακείο, Αστυνομικό Τμήμα, Τελωνείο, Εισαγγελία, Πρωτοδικείο, Ειρηνοδικείο, Επιμελητήριο, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ), τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών με προσωπικό δεν μπορεί παρά να προβληματίζει, ωστόσο δεν μπορώ να μην εστιάσω στη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλεται από τους εργαζόμενους, ώστε να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών».

Ακολούθησε συνάντηση με το δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο ενώ η επίσκεψή του στο Γύθειο ολοκληρώθηκε στο Επισκοπείο όπου βρέθηκε με το Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου 2023, ο Νεοκλής Κρητικός ξεκίνησε την επίσκεψή του στη Μέσα Μάνη από το ιερό προσκύνημα της Αγίας Πελαγίας στην Κοίτα. Η Αγία Πελαγία είναι η προστάτιδα όλης της περιοχής και κάθε χρόνο στη γιορτή της, πολλοί συμπολίτες μας, κάνουν το ιερό τους καθήκον και ακολουθούν το δύσβατο μονοπάτι για να προσκυνήσουν.

Στη συνέχεια συνέχισε με επισκέψεις σε Κοίτα, Πάγκια, Πύργο Διρού, Αρεόπολη, Λιμένι, Καραβοστάσι, Βαχό, Κότρωνα, Έξω Νύμφιο, Κοκκάλα, Λάγια, Τσικαλιά, Άλικα και Γερολιμένα. «Παντού εικόνες που μαγνητίζουν, άγρια φύση και τοπία, απόκοσμη ομορφιά που σε αφήνει άφωνο, ανεξίτηλο αρχιτεκτονικό αποτύπωμα με πυργοπολιτείες και πολεμόπυργους, γαστρονομική κουλτούρα, θρύλοι και παραδόσεις», δήλωσε ο Νεοκλής Κρητικός και πρόσθεσε: «Η Μέσα Μάνη τα έχει όλα, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς με εξαιρετικές τουριστικές υποδομές και τρομερή προοπτική. Έχει, όμως και υπέροχους ανθρώπους, αρκετούς από τους οποίους συνάντησα, άκουσα και απόλαυσα την παρέα τους».

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76