UA-49499200-1

Συντηρείται η επαρχιακή οδός Βελιές – Δαιμονιά – Νεάπολη

28.3.2016_Συντηρούνται οι Επ. Οδοί Παπαδιάνικα-Δαιμονιά και Δαιμονιά-Ελίκα

Δημοπρατήθηκε την Τρίτη 30 Αυγούστου 2016 το έργο με τίτλο: «Συντήρηση της με αριθμό 34 επαρχιακής οδού Βελιές – Δαιμονιά – Νεάπολη (από Κεραμωτή)»,   προϋπολογισμού 180.000,00 €, από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Το έργο προβλέπει να εκτελεσθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις των παραπάνω οδών που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.

Με την ευκαιρία δημοπράτησης του έργου, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα δήλωσε ότι  η συντήρηση του συγκεκριμένου επαρχιακού δρόμου, που αποτελεί τμήμα του κύριου οδικού άξονα πρόσβασης προς την νοτιανατολική Λακωνία (Νεάπολη, Ελαφόνησος κλπ.) είναι απαραίτητη, διότι παρουσιάζει φθορές λόγω αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η κα Τζανετέα συμπλήρωσε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, έχουν εξασφαλίσει τους απαραίτητους πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και θα ακολουθήσει η δημοπράτηση  και άλλων σημαντικών έργων συντήρησης και αναβάθμισης του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Λακωνίας.

Check Also

Κάστρο Μονεμβασίας: 11 προσλήψεις από την ΕΦΑΛΑΚ για το επιθαλάσσιο τείχος

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας ανακοίνωσε νέες προσλήψεις προσωπικού για την κάλυψη, συνολικά 11 θέσεων, οι οποίες αφορούν …

G-EZ117CQG76