UA-49499200-1

Στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ η Ομάδα του Δήμου Ανατολικής Μάνης

Η Εφηβική Ομάδα  Μιούζικαλ του Δήμου Ανατολικής Μάνης συμμετείχε με την παράσταση της κας Ειρήνης Δάρμη «Σαν Παραμύθι», στο 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Εφηβικού Μιούζικαλ, το οποίο διεξήχθη στο Μαλλιροπούλειο Δημοτικό Θέατρο Τρίπολης, την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Το μιούζικαλ πρόκειται για μια όμορφη, τρυφερή και συγκινητική ιστορία που προκαλεί γνήσια συναισθήματα. Η μουσικοθεατρική παράσταση αντλεί στοιχεία από το κλασσικό παραμύθι της «Σταχτοπούτας» και του μιούζικαλ «Ωραία μου Κυρία» και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Στη παράσταση συμμετείχαν οι: Στέλλα Συλλαίου, Γεωργία Τσαπατσάρη, Θοδωρής Κοιλάκος, Σταυρούλα Ανδρεάκου, Ελισάβετ Τσαπατσάρη, Φιλιώ Μιχαλάκου, Ελένη Κατραγιάννη, Τόνια Λιβεράκου, Μάριος Ματάκης, Γεώργιος Βουνισέας, Ραφαέλα Γκεργκάι, Σταυρούλα Μπαγετάκου, Κυιράκος Παπαδόπουλος, Ισμήνη Παρασκευοπούλου, Σταυρούλα Ποτηράκη, Πασχαλιά Σαλπέα και ο Πέτρος Σεψάκος.

Η μουσική, οι στοίχοι, τα κείμενα, η διδασκαλία και η σκηνοθεσία της παράστασης ήταν της κας Ειρήνη Δαρμή, ενώ στο πιάνο ήταν ο σολίστ κ. Γεώργιος Δαρμής.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76