UA-49499200-1

Στις 21 Αυγούστου το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της Μητρόπολης με τους ομογενείς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης προσκαλεί και φέτος όλους τους ομογενείς μας, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023 στις 7:00 το απόγευμα, στον προαύλιο χώρο του Ιδρύματος περιθάλψεως χρονίως πασχόντων, ηλικιωμένων και Α.Μ.Ε.Α.  «Ο Άγιος Παντελεήμων» στη Μαγούλα.

Η ετήσια αυτή συνάντηση αποτελεί την ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και αγάπης απέναντι σε όλους εκείνους που χρόνια τώρα στηρίζουν και ενισχύουν το θεάρεστο έργο της Μητροπόλεως μας και παράλληλα, αποτελεί ευκαιρία προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις εκ του σύνεγγυς, να τους προσφερθεί ένα κέρασμα και να ψυχαγωγηθούν με ευχάριστη μουσική.

Με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη μεταξύ άλλων αναφέρει:
Οι αγαπημένοι μας ομογενείς, οι οποίοι μεγαλουργούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας κλείσει στις καρδιές τους Χριστό και Ελλάδα, ανταποκρίνονται πάντα, με συγκινητική προθυμία, στις κατά καιρούς εκκλήσεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, τόσο για την υλοποίηση θεάρεστων έργων, όσο και για οικονομική συνδρομή, προκειμένου τα ιδρύματα της τοπικής μας Εκκλησίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προσφορά τους στους ηλικιωμένους και τους ανήμπορους αδελφούς μας.

ΦΩΤΟ: Αρχείο

Check Also

Νεάπολη: Αύριο Τετάρτη η πρεμιέρα της θεατρικής παράσταση «Αέρας»

Από αύριο Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 20:30, στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης και για 3 …

G-EZ117CQG76