UA-49499200-1

Στη Διεθνή Έκθεση ANUGA της Γερμανίας η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Το Επιμελητήριο Λακωνίας, με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση ANUGA, που θα πραγματοποιηθεί από 07 έως 11 Οκτωβρίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κολωνίας, με τη βιωσιμότητα, την κλιματική ουδετερότητα και την ασφάλεια του εφοδιασμού να βρίσκονται στο επίκεντρο. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές εκθέσεις παγκοσμίως και τείνει να υπερβαίνει τις υψηλές προσδοκίες όσον αφορά την ποικιλία των προϊόντων, τις καινοτομίες σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού, τη δικτύωση και τις δυνατότητες μάρκετινγκ. Εκθέτες και εμπορικοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι, μέσω της παρουσία της σε ευρέως αναγνωρισμένες εκθέσεις, να προβάλλει και να προωθήσει τα φρέσκα εμπορεύσιμα εδώδιμα προϊόντα και παράλληλα, να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στον κλάδο της αγροδιατροφής και εξαγωγών και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: tourismos@arcadia.gr, έως και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, με ταυτόχρονη κοινοποίηση στο αντίστοιχο Επιμελητήριο.

Ο μέγιστος αριθμός των επιχειρήσεων, που θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μέσω της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέρχεται στους είκοσι (20), ήτοι τέσσερις (4) ανά Περιφερειακή Ενότητα. Η επιλογή των επιχειρήσεων θα γίνεται με χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και με γνώμονα την ανάγκη εκπροσώπησης, κατά το δυνατό, περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων. Ως εκ τούτου, σε περίπτωση αυξημένης ζήτησης θα τηρηθεί μεν η αναφερόμενη σειρά προτεραιότητας, αλλά, παράλληλα, θα πρέπει εντός τριών ημερών από τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχής να κατατεθεί και το ποσό της εγγραφής. Σε περίπτωση ακύρωσης, το ποσό αυτό επιστρέφεται μόνον στην περίπτωση αναπλήρωσης της θέσης.

Σημειώνεται ότι, το προβλεπόμενο κόστος συμμετοχής για ένα περίπτερο επιφάνειας 5 μ2 θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων και δεν θα ξεπερνά τις δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ (2.500,00 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. (μαζί με το κόστος εγγραφής) για τον κάθε εκθέτη

Για τη συνημμένη αίτηση πατήστε εδώ

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76