UA-49499200-1

Στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ συμμετέχει το Επιμελητήριο Λακωνίας

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην έκθεση τροφίμων 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα διεξαχθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου 2022, στο Mec Παιανίας.

Ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντας τους, τόσο στην εγχώρια όσο και διεθνή αγορά τροφίμων και ποτών. Επιπρόσθετα οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν την επιχείρησή τους μέσα από τα social media της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, όπως επίσης να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσα από live μαγειρικές δημιουργίες διακεκριμένων Chef.

Το ελάχιστο εμβαδόν του περιπτέρου ανέρχεται στα 24m2 / 4 εκθέτες. Σε περίπτωση όπου το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι αυξημένο θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για  να εξασφαλιστεί επιπλέον χώρος. Το κόστος ανά εκθέτη ανέρχεται σε 672€ πλέον ΦΠΑ και το Επιμελητήριο Λακωνίας, προτίθεται να καλύψει το 50% του κόστους. Σημειώνεται ότι κάθε επιλογή επιπλέον του βασικού εξοπλισμού θα βαρύνει τους εκθέτες.

Παρακαλούνται οι  ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις – μέλη, όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους μέχρι 03/01/2022 στο e-mail gytheioc@otenet.grΒασική προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να εξοφλήσουν τις συνδρομές τους συμπεριλαμβανομένου και του έτους 2022. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα, 2733022279 εσωτ. 5 κ. Γιώργος Χαλουλάκος ή εσωτ. 6 κα Ελένη Γκαραβέλη.

Δείτε εδώ την αίτηση συμμετοχής και το έντυπο με τις παροχές

Πηγή: Επιμελήτηριο Λακωνίας

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76