UA-49499200-1

Στην επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Μάλτας στην Ελλάδα ο Νεοκλής Κρητικός

Τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα είχε την τιμή να εκπροσωπήσει ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός, κατά τη δεύτερη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Μάλτας στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο κ. George Vella, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα, από τις 4 ως τις 6 Ιουλίου 2023, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο κ. Κρητικός εκπροσώπησε τον ΠτΒ στην επίσημη υποδοχή του κ. Vella στο Προεδρικό Μέγαρο και στην τελετή παρασημοφόρησής του. Το βράδυ παρέστη στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο, που παρέθεσε η ΠτΔ προς τιμήν του Προέδρου και της αποστολής που τον συνοδεύει.

Ο βουλευτής Λακωνίας σε ανακοίνωσή του ανέφερε:

Ως Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Μάλτας, είχα μια γόνιμη συζήτηση με τον κ. Πρόεδρο αναφορικά με την αξία των διμερών σχέσεων, ευχαριστώντας τον θερμά για την τιμητική επίσκεψή του.

Η παρουσία του επιβεβαιώνει τη βούληση για την περαιτέρω εξέλιξή τους σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια και η ναυτιλία, στην οποία, άλλωστε, Ελλάδα και Μάλτα κυριαρχούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Check Also

Συνάντηση Αυγενάκη-Δαβάκη για το πρόβλημα διάθεσης των πορτοκαλιών

Το πρόβλημα της διάθεσης και εμπορίας των πορτοκαλιών πλήττει και πάλι φέτος τους Λάκωνες παραγωγούς. …

G-EZ117CQG76