UA-49499200-1

Στην έκθεση WTM London 2023 συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στην έκθεση WTM London 2023 (World Travel Market London 2023), που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, από 6-8 Νοεμβρίου, μετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, στο εθνικό περίπτερο του ΕΟΤ.

Τον χώρο της Περιφέρειας, την οποία εκπροσώπησε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, συνοδευόμενη από υπηρεσιακά στελέχη, επισκέφθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, με την οποία η αντιπεριφερειάρχης συζήτησε σχετικά με τις προοπτικές και τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου του καταδυτικού και του αναρριχητικού τουρισμού και την δημιουργία των σχετικών υποδομών.

Ακόμα, επισκέψεις πραγματοποίησαν ο γ.γ. του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, τουριστικοί πράκτορες, bloggers και δημοσιογράφοι Τουρισμού, οι οποίοι ενημερώθηκαν σχετικά με τις καμπάνιες προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου με θεματικές -μεταξύ άλλων- όπως τα Wine Tourism, Mani Sightseeing και Αncient Corinth archaeological sites, όπως και εκπρόσωποι από τις ΜΚΤ Greece και GTP (Greek Travel Pages).

Εξ άλλου, στο πλαίσιο του sustainability marathon που διοργάνωσε το γραφείο ΕΟΤ του Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας -που μέσω της πλατφόρμας ΤΤG απευθυνόταν σε επιλεγμένο κοινό τουριστικών πρακτόρων και media- η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου παρουσίασε το Festival Peloponnese Food Stories (tasting sustainability in Peloponnese) το οποίο εμπεριείχε δράσεις βιωσιμότητας για zero waste food και zero kilometres σε ότι αφορά στα τοπικά προϊόντα και τις ενέργειες ώστε να καταλήγουν από το χωράφι κατ’ ευθείαν στους καταναλωτές.

Ακόμα, η αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε και σε gala dinner για τα greek travel awards που διοργανώθηκε από τον ΕΟΤ και παρουσίασαν οι νικητές του BBC master 2019 Irini Tzotrzoglou και του Celebrity Masterchef 2016 Alexis Conran.

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76