UA-49499200-1

Π. Νικολινάκος: Τα Βελανίδια δίνουν το μήνυμα της αλλαγής που έρχεται στο Δήμο Μονεμβασίας

Από τον όμορφο και γραφικό οικισμό των Βελανιδίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Μονεμβασίας Παναγιώτης Νικολινάκος ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023, βρέθηκε εκεί συνοδευόμενος από συνεργάτες του, σε ανοικτή συγκέντρωση κατοίκων και φορέων του χωριού, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δήλωσαν δυναμικό παρόν.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Πατσάκης, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αυτή τη φορά με το συνδυασμό του κ. Νικολινάκου, ξεκίνησε την εκδήλωση κάνοντας ένα απολογισμό των δράσεων της Κοινότητας, καυτηριάζοντας παράλληλα την όλη εν γένει στάση και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής απέναντι στα ιδιαίτερα και μοναδικά Βελανίδια.

Ο κ. Νικολινάκος στη συνέχεια παρουσίασε εν συντομία τις βασικές αρχές από τις οποίες θα διακατέχεται η νέα διοίκηση του Δήμου Μονεμβασίας -εάν ο λαός επιλέξει το συνδυασμό του- δίνοντας έμφαση στο διάλογο, στην τακτική παρουσία σε όλα τα χωριά, στην καθημερινότητα του πολίτη και στο αληθινό ενδιαφέρον του για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων του τόπου, δηλώνοντας τέλος ότι «θα αποκαταστήσει ως Δήμαρχος τις αδικίες σε βάρος των Βελανιδίων».

Φανερά συγκινημένος ο Παναγιώτης Νικολινάκος μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ευχαριστώ από την καρδιά του όλους τους Βελανιδιώτες και όλες τις Βελανιδιώτισσες που έσπευσαν με τόση θέρμη να μας υποδεχθούν και να δηλώσουν την αμέριστη συμπαράσταση τους στον αγώνα μας.

Τα Βελανίδια, ένα από τα χωριά-κάστρα της Δημοτικής Αρχής (αφού στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει το 90%), με την πρωτοφανή αυτή συγκέντρωση και τα αισθήματα αγάπης που εκφράστηκαν, σηματοδοτούν τη μεγάλη αλλαγή που συντελείται σε όλο το Δήμο Μονεμβασίας υπέρ του συνδυασμού μας «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

Στο τέλος της ομιλίας του, ο κ. Νικολινάκος είχε την χαρά και την τιμή να παρουσιάσει τους 8 υποψήφιους Συμβούλους για την Τοπική Κοινότητα των Βελανιδίων και 2 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που κατάγονται από το χωριό.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΕΛΑΝΙΔΙΩΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ:

  1. Ο σημερινός πρόεδρος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΚΗΣ (Ελεύθερος Επαγγελματίας)
  2. ΓΙΑΝΝΗΒΑΣΙΛΗ ΔΡΑΚΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (σύζυγος Ιωάννου Δράκου του Σαράντου)
  3. ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΦΙΛΙΩ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ (Καθηγήτρια φιλόλογος με πλούσια δράση στον εθελοντισμό με δράση σε συλλόγους γονέων, πρώην γενική γραμματέας του συνδέσμου Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα»)
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (Συνταξιούχος Λογίστρια)
  5. ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ (π. Πρόεδρος Συνδέσμου Βελανιδιωτών «Η Μυρτιδιώτισσα», Ιδιωτικός υπάλληλος)
  6. ΚΟΥΝΟΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (Συνταξιούχος Βιοτέχνης )
  7. ΜΑΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας Έμπορος Σκαφών Αναψυχής)
  8. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Ιδιωτικός υπάλληλος, Γενικός Γραμματέας ΑΣ «Βοίας»)

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ:

  1. ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ελεύθερος Επαγγελματίας, π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΙΩΝ)
  2. ΒΡΑΙΜΑΚΗ ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥ (Με σημαντική κοινωνική δράση)

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76