UA-49499200-1

Ο Γιώργος Γεωργαντώνης δυναμώνει το συνδυασμό του υποψ. Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού

Με καταγωγή από τον Άγιο Δημήτριο Ζάρακα και με μια επαγγελματική διαδρομή άρρηκτα δεμένη με τη Λακωνία και ειδικότερα με τη Μονεμβασία, ο Γιώργος Γεωργαντώνης έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω το συνδυασμό «Πελοπόννησος Μπροστά» με υποψήφιο περιφερειάρχη το Δημήτρη Πτωχό.

Με μια διαδρομή 33 ετών μάχιμης υπηρεσίας στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας -από το 1991 στον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασίας- και αφού οδηγείται στη συνταξιοδότηση, ο αγαπητός σε όλους Γιώργος συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές διεκδικώντας μια θέση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου.

Με μια πλούσια εμπειρία και με πολύ καλή γνώση των αναγκών της τοπικής κοινωνίας της Λακωνίας συνέπεια της επαγγελματικής του πορείας, ο κ. Γεωργαντώνης διεκδικεί τη ψήφο του Λάκωνα πολίτη προκειμένου να εργαστεί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Με ανακοίνωση του ο Γιώργος Γεωργαντώνης αναφέρει:

Κατάγομαι από τον Άγιο Δημήτριο Ζάρακα του Δήμου Ευρώτα και γεννήθηκα το έτος 1968. Υπηρετώ στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και από το έτος 1991 στον Αστυνομικό Σταθμό Μονεμβασίας. Είμαι έγγαμος με καθηγήτρια του Λυκείου Μονεμβασίας και έχω δυο παιδιά τα οποία είναι φοιτητές.

Συμμετέχω στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ως περιφερειακός σύμβουλος Λακωνίας του συνδυασμού «Πελοπόννησος Μπροστά» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Δημήτρη Πτωχό.

θεωρώ πως η συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη, αφού πρόκειται να συνταξιοδοτηθώ μετά από 33 χρόνια μάχιμης υπηρεσίας ως αστυνομικός στον νομό μας. Η επαγγελματική μου διαδρομή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κοινωνική ζωή και τα τεκταινόμενα της Λακωνίας και μοναδικός σκοπός μου, στο πλαίσιο της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, είναι να υπηρετώ τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με αίσθημα καθήκοντος, δικαιοσύνης και αμεροληψίας, σεβόμενος πάντοτε τον συνάνθρωπό μου.

Με την ίδια συνέπεια, από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου αυτή τη φορά, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας, έχοντας γνώση των προβλημάτων του τόπου μας, θα ήθελα να συμβάλω στην αντιμετώπισή τους, να προσφέρω στη Λακωνία, να εργαστώ για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για τα παιδιά μας.

Τέλος, εξίσου σημαντικός λόγος που με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική για εμένα πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Δημήτρη Πτωχού, ήταν ο ίδιος ο επικεφαλής και το όραμά του για μια Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια. Μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη η επιστημονική του κατάρτιση, η μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, οι απόψεις του καθώς και το συνολικό πρόγραμμά του για την Πελοπόννησο.

Είμαι βέβαιος ότι το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου, με τη συμβολή όλων, το εκλογικό αποτέλεσμα θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε την «Πελοπόννησο Μπροστά»!

Check Also

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Λακωνίας για συμμετοχή στην έκθεση SIAL στο Παρίσι

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των επιχειρήσεων …

G-EZ117CQG76