UA-49499200-1

Ξεχωριστή παρουσία της ΙΚΕΑ στην έκθεση HORECA 2022 με ολοκληρωμένες λειτουργικές λύσεις

Η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ξεχώρισε για 9η φορά με την παρουσία της στη διεθνή έκθεση HORECA 2022, που πραγματοποιήθηκε από 11 έως 14 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expο.

Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο IKEA for Business, οι επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης του κλάδου εστίασης και ξενοδοχείων είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν προσιτές και όμορφες λύσεις για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση ενός ξενοδοχείου με προϊόντα ΙΚΕΑ.

Στο περίπτερο της ΙΚΕΑ παρουσιάστηκαν πέντε ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου για να μεταμορφώσουν τον χώρο τους σε έναν όμορφο χώρο φιλοξενίας, προσφέροντας στους επισκέπτες τους μία αξέχαστη εμπειρία διαμονής.

Συγκεκριμένα, το κοινό της έκθεσης είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά τέσσερις ολοκληρωμένες λύσεις για τον χώρο του υπνοδωματίου. Άνετα και όμορφα κρεβάτια, φτιαγμένα από ανθεκτικά και φυσικά υλικά, που συνοδεύονταν από προτάσεις εύχρηστων κομοδίνων με μίνιμαλ αισθητική για να ταιριάζουν σε κάθε τύπο δωματίου. Ευρύχωρες και λειτουργικές ντουλάπες, με πρακτικούς χώρους για τα ρούχα και τις αποσκευές, απαραίτητες για την άνετη διαμονή σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα. Τις προτάσεις ολοκλήρωναν μικροέπιπλα και διακοσμητικά αξεσουάρ για τη διαμόρφωση ενός όμορφου και ζεστού χώρου. Παράλληλα, στο περίπτερο της ΙΚΕΑ, παρουσιάστηκε μία ολοκληρωμένη πρόταση για ένα άρτια εξοπλισμένο και καλοσχεδιασμένο εστιατόριο / καφέ / χώρο πρωινού ενός ξενοδοχείου.

Ακόμα, στο περίπτερο IKEA for Business, εξειδικευμένο προσωπικό των επαγγελματικών λύσεων της ΙΚΕΑ υποδέχθηκε τους επισκέπτες, ενημερώνοντάς τους για το σύνολο των επαγγελματικών υπηρεσιών και λύσεων, ώστε να μετατρέψουν την επιχείρησή τους σε χώρο που θα λατρέψουν οι πελάτες, με λειτουργικές και όμορφες λύσεις ΙΚΕΑ.

Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες και λύσεις για εξοπλισμό ξενοδοχείων και χώρων εστίασης, για εξοπλισμό καταστημάτων και επαγγελματικό εξοπλισμό γραφείου, αλλά και για κάθε επαγγελματικό χώρο, και περιηγηθείτε στο περίπτερο της ΙΚΕΑ μέσω virtual walkthrough στο IKEA.gr.

Μαργαρίτα Μανούσου
Δημοσιογράφος – Τουριστικό ρεπορτάζ
margarita.manousou1@gmail.com

Check Also

Η Ελλάδα τιμώμενη χώρα στη διεθνή έκθεση οίνου στη Βερόνα της Ιταλίας

Η Ελλάδα, μετά από πολλά έτη απουσίας, συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα στην διεθνή έκθεση οίνων …

G-EZ117CQG76