UA-49499200-1

Νέα Προοπτική στο Δήμο Μονεμβασίας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Νικολινάκο

Την υποψηφιότητα του για το Δήμο Μονεμβασίας γνωστοποιεί με ανακοίνωση του ο ιατρός Παναγιώτης Νικολινάκος.

Με έναν ανανεωμένο συνδυασμό με την επωνυμία «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» ο κ. Νικολινάκος υπόσχεται μια διοίκηση κοντά στον πολίτη, οικοδομώντας μια σχέση εμπιστοσύνης, προκειμένου όπως αναφέρει «να αισθάνονται όλοι ότι ο Δήμος είναι δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα χωρίς ευνοιοκρατία και εξυπηρετήσεις ημετέρων».

Μια διοίκηση που μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης θα αναβαθμίσει το τόπο, ενισχύοντας τους τομείς της κοινωνίας και επιλύοντας ταυτόχρονα προβλήματα και παθογένειες του παρελθόντος.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση:

Αγαπητές Συμπατριώτισσες – Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό απευθυνόμαστε σε σας!

Σε σας που αγαπάτε τον τόπο και νοιάζεστε για το μέλλον του!

Σε όλους εσάς, που επιθυμείτε ο τόπος μας να πάει μπροστά και  θέλετε ένα Δήμο Σύγχρονο και Ανθρώπινο στην υπηρεσία των συμπατριωτών!

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Το 2019 μας δώσατε την εντολή να σταθούμε με αξιοπρέπεια, με αγωνιστικότητα, με προτάσεις και με θέσεις, για να υπηρετήσουμε τον Δήμο και τους Πολίτες από τη θέση της μείζονος μειοψηφίας.

Κρατήσαμε το λόγο μας!

Δεν τα παρατήσαμε επειδή δεν αναλάβαμε τα ηνία του Δήμου Μονεμβασίας.

Αντιθέτως, με συνέπεια τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας, αναδεικνύοντας  όλα τα προβλήματα, προτείνοντας λύσεις.  Δώσαμε σκληρές μάχες για το συμφέρον του Δήμου.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η προσπάθεια αυτή να εκτιμηθεί και σήμερα, σας ανακοινώνουμε με υπερηφάνεια ότι εκείνος ο συνδυασμός έχει σημαντικά διευρυνθεί και πλαισιωθεί και από άλλους άξιους συμπατριώτες μας, οι οποίοι εντάχθηκαν μαζί μας σηματοδοτώντας έτσι μία ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για το Δήμο μας.

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός μας με αίσθημα ευθύνης ζητά τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας.

Ζητάμε να μας δώσετε την εντολή για να διοικήσουμε το Δήμο Μονεμβασίας.

Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ανανέωση και αλλαγή.
Η απερχόμενη δημοτική αρχή θεωρούμε ότι έκλεισε οριστικά τον κύκλο της.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια κούρασε και κουράστηκε.
Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε.

Γι’ αυτό χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Με μια νέα Δημοτική Αρχή με όρεξη για δουλειά με έργο για όλους.

Φίλες και Φίλοι,

Οι συμπατριώτες μας ζητούν, να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα των υποδομών, του οδικού δικτύου, της αγροτικής οδοποιίας, της λειψυδρίας, της στήριξης και της ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού και του πολιτισμού.

Ζητούν Ανθρωπιά και Αλληλεγγύη με πρωτοβουλίες και δράσεις αγάπης και προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Στη νέα γενιά πρέπει να δώσουμε όλα τα εφόδια και τις εγγυήσεις ώστε παραμένοντας στον Τόπο μας να προκόψει και να διαμορφώσει το αύριο του Δήμου μας.

Στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας οφείλουμε στήριξη και διευκολύνσεις με σκοπό την ευημερία όλων μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση και πρωταρχικός μας σκοπός αποτελεί η ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών Υγείας από το Νοσοκομείο Μολάων και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης.

Εμείς μπορούμε να πάμε το τόπο πιο μπροστά και πιο ψηλά.
Θα εργαστούμε με ανιδιοτέλεια, με διαφάνεια και δικαιοσύνη, με ενότητα και αγάπη για τον τόπο.

Ο συνδυασμός μας διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για το Δήμο για κάθε χωριό και για κάθε πόλη. Θέλουμε να φέρουμε έναν αέρα ανανέωσης που θα σέβεται τον πολίτη. Γι’ αυτό θα είμαστε μια δημοτική αρχή κοντά στους Δημότες για να  αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις.

Εγγυόμαστε και δεσμευόμαστε πως θα σεβόμαστε τα Τοπικά Συμβούλια και θα ανταποκρινόμαστε έμπρακτα στις Αποφάσεις τους. Αναβαθμίζοντάς τα, λοιπόν, θα διοικούν ουσιαστικά το χωριό τους και δεν θα αποτελούν τους θεληματάρηδες ή το άλλοθι των αποτυχιών της διοίκησης του Δήμου.  Ούτε θα τους θυμόμαστε μόνο σε γιορτές και πανηγύρια.

Θα οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συμπατριώτες μας για να αισθάνονται όλοι ότι ο Δήμος είναι δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα χωρίς ευνοιοκρατία και εξυπηρετήσεις ημετέρων.  ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Όλοι εμείς που απαρτίζουμε το συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΕΣ Μπροστά-Νέα Προοπτική», είμαστε υπερήφανοι  γιατί επικεφαλής του συνδυασμού μας και αυριανός Δήμαρχος Μονεμβασίας είναι ο Παναγιώτης (Τάκης) Νικολινάκος!

Ο Τάκης είναι ο δικός μας άνθρωπος, ο γιατρός ο επιστήμονας ο οικογενειάρχης, που αγωνίζεται και προσφέρει στον τόπο και στο συνάνθρωπο με συνέπεια και σεβασμό στον καθένα μας.

Φίλες και Φίλοι,

Τον Οκτώβριο ο Δήμος Μονεμβασίας γυρίζει σελίδα στο χθες και ατενίζει με αισιοδοξία το αύριο!
Με όραμα-με πρόγραμμα-με προοπτική!
Με Δήμαρχο Μονεμβασίας το Γιατρό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟ.
Για να έχουμε
Δήμαρχο για όλους
Δήμαρχο για τον τόπο!

Μαζί για τον Καλό Αγώνα,

Οι Δημότες Μπροστά-Νέα Προοπτική

Σας ευχόμεθα Καλή Ανάσταση!

Check Also

Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου Βοιών: Απολογισμός Δράσης για το 2023

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου …

G-EZ117CQG76