UA-49499200-1

Η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός

Σύμφωνα με ενημέρωση του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμοού, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός του 2021 στα αμερικανικά Tested Reader Survey Awards

Μια ακόμα κορυφαία διάκριση απέσπασε η Ελλάδα στις ΗΠΑ το 2021, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού στην ιδιαίτερα απαιτητική αμερικανική τουριστική αγορά.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα αναδείχθηκε ως ο Καλύτερος Τουριστικός Προορισμός διεθνώς (Best Tourism Destination) στα Tested Reader Survey Awards, που διοργανώθηκαν φέτος για 18η χρονιά από το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «Global Traveler». Στην ίδια κατηγορία, την 2η θέση κατέλαβε η Ιταλία, την 3η η Ισπανία, την 4η η Ιρλανδία και την 5η η Νότια Αφρική.

Είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα αποσπά τη συγκεκριμένη διάκριση στα Tested Reader Survey Awards, ενώ υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο είχαν προηγηθεί οι διακρίσεις στα ReadersChoice Awards 2021 του αμερικανικού εκδοτικού οργανισμού «Worth» και στα Travvy Awards 2021, τα οποία θεωρούνται ως τα Όσκαρ της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας.

Μαργαρίτα Μανούσου
margarita.manousou1@gmail.com

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76