UA-49499200-1

Επιμελητήριο Λακωνίας: Επιχορήγηση συμμετοχής στην έκθεση «Κορινθία – Πελοπόννησος 2023»

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Κορινθίας διοργανώνει την Εκθεσιακή Δραστηριότητα «ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023», που θα διεξαχθεί στη Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου από 15 έως 18 Ιουνίου 2023, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του  Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Κορινθίων, των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου, της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και της  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ (ΔΕΘ). Περισσότερες πληροφορίες για την Εκθεσιακή Δραστηριότητα στην ιστοσελίδα της  https://exkor.korinthiacc.gr.

Το κόστος συμμετοχής είναι 40,00€ πλέον ΦΠΑ/m2 ενώ η τιμή για περίπτερα σε ίχνος ανέρχεται στα 20€/m2. Στο κόστος των 40€/m2 συμπεριλαμβάνεται: Φορέας στήριξης αλουμινίου χρώματος γκρι μελαμίνη, με κολώνες και οριζόντιες τραβέρσες  ύψους 2.5μ, μετώπη 30εκ. από τραβέρσες αλουμινίου, με επιγραφή 1.52χ0.20μ. (αριθμός stand / επωνυμία εκθέτη), μοκέτα χρώματος μπεζ, φωτισμός με 1 led spot/3 m2, 1 πρίζα μονοφασικού ρεύματος 500w, 1 γραφείο – τραπέζι, 3 καρέκλες, κάδο απορριμμάτων, καλωδιώσεις σε πίνακες.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι διοργανώνει τη συμμετοχή των μελών του στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα επιχορηγώντας την κάθε επιχείρηση/μέλος με 300€ (περιλαμβάνεται ΦΠΑ). Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου προϋπολογισμού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 στο e-mail: info@lakoniacci.gr.

Η επιχορήγηση θα δοθεί απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία για το σύνολο των μελών που θα συμμετάσχουν. Η κάθε επιχείρηση-μέλος θα εξοφλήσει το υπόλοιπο του κόστος συμμετοχής της απευθείας στη διοργανώτρια εταιρία.

Προϋπόθεση για τη επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο έως και το έτος 2023. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2733022279 & 2733029006 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 6 κα Γκαραβέλη.

Συνημμένα:

    1. Αίτηση συμμετοχής στο Επιμελητήριο (για επιχορήγηση)
    2. Δήλωση συμμετοχής στην έκθεση (στην ανάδοχο εταιρία)
    3. Αφίσα
    4. Επιπρόσθετος Εξοπλισμός
    5. Κάτοψη

Για τα συνημμένα αρχεία πατήστε εδώ

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76