UA-49499200-1

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Χρήσιμα Σεμινάρια για Επαγγελματίες

Με γνώμονα τη σωστή οργάνωση και διοίκηση της λειτουργίας των επιχειρήσεων, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα μέλη του τα οποία έχουν ως στόχο τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους σε θέματα όπως: σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων, αποτελεσματική επικοινωνία, ο manager ως leader, η ηγεσία ομάδων, οι διαπραγματεύσεις κ.α.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των μελών του – επιχειρήσεων της Αρκαδίας έχει στη διάθεσή σας μία λίστα θεμάτων προκειμένου να βρείτε το σεμινάριο που αρμόζει στις ανάγκες σας.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας https://arcadianet.gr (Σημαντικά νέα) μπορείτε να επιλέξετε το σεμινάριο που θέλετε. Το σεμινάριο με τις περισσότερες επιλογές θα ξεκινήσει και τη σειρά των διαδραστικών σεμιναρίων.

Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι εκπαιδευτές με εμπειρία και εξειδίκευση σε θέματα  Οργάνωσης – Διοίκησης Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Προϊόντων/Υπηρεσιών.

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται στους Αρκάδες επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  • Να είναι ταμειακώς ενήμεροι μέχρι και το 2022

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 2710 227141-2. (εσωτ.6).

Check Also

Δυναμικό παρόν λακωνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOODEXPO 2024

Δυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος, με τη στήριξη του Επιμελητηρίου, αξιόλογες επιχειρήσεις της Λακωνίας, στη …

G-EZ117CQG76