UA-49499200-1

Εγκαινιάζεται ο δρόμος Αγίου Φωκά – Νεάπολης

Ένα σημαντικό έργο για την περιοχή ολοκληρώθηκε και εγκαινιάζεται την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 μ.μ.  Πρόκειται για τον δρόμο «Αγίου Φωκά – Νεάπολης», ο οποίος έρχεται να συνδέσει δυο αξιόλογους προορισμούς του Δήμου Μονεμβασίας, κάνοντας ευκολότερη την πρόσβαση τόσο για τη Μονεμβασία όσο και για τη Νεάπολη.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν στον κυκλικό κόμβο εισόδου της νέας οδού, στην περιοχή του Κάμπου Βοιών.

Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα, με τεράστια οικονομικά οφέλη για τη περιοχή. Ένα έργο το οποίο έρχεται να τονώσει την τουριστική ανάπτυξη, σε μια περίοδο ιδιαίτερη δύσκολη για το τόπο και τη χώρα γενικότερα.

Μέσα από μια όμορφη διαδρομή 35 περίπου λεπτών, οι επισκέπτες της Μονεμβασίας θα προσεγγίζουν τη Νεάπολη και το αντίστροφο. Περπατήσαμε το δρόμο και πραγματικά απολαύσαμε τόσο το υπέροχο τοπίο, όσο και την ευκολία πρόσβασης.

Το staging.www.staging.monemvasianews.gr θα επανέλθει με αναλυτικό ρεπορτάζ, οφείλει όμως προκαταβολικά να επαινέσει όλους όσους ασχολήθηκαν με το έργο και φρόντισαν για την ολοκλήρωσή του και παράλληλα, εύχεται να γίνει η γέφυρα που θα φέρει πιο κοντά τις δυο περιοχές του Δήμου Μονεμβασίας.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76