UA-49499200-1

«Δείπνο Ηλιθίων»: Μια υπέροχη θεατρική παράσταση στη Νεάπολη

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, το Καλλιτεχνικό Σωματείο «Τέχνη Χρω» σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Χώρο «Κυμοθόη», παρουσιάζει τη μοναδική θεατρική παράσταση «Δείπνο Ηλιθίων», του Φράνσις Βέμπερ σε μετάφραση Νικολέτας Κοτσαηλίδου.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Γυμνασίου Νεάπολης και ώρα 21:30.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό δείπνο με μοναδικές σπεσιαλιτέ! Καλοψημένες παρεξηγήσεις, πικάντικες παρουσίες και νόστιμα αστεία είναι μόνο λίγα από τα πιάτα που θα σερβιριστούν.

Προπώληση: 8 ευρώ
Είσοδος: 10 ευρώ
Σημεία προπώλησης: «Γνώση», «Έχω μια ιδέα», «Βιβλιοπωλείο Π. Σταθάκη» (Νεάπολη)
Τηλ. επικοινωνίας: 6932636195 (Νεάπολη), 6948643250 (Μονεμβασία)

Σκηνοθεσία: Μαρία Ζερβού
Παίζουν: Λίτσα Γεωργουδή, Νεκταρία Δερμάτη, Χρυσούλα Ισαακίδου, Αλεξία Κότσιφα, Πηνελόπη Μάρκου, Ξένια Περιβολάρη, Ιωάννα Τάντουλου
Σκηνικά: Τίνα Τσαλαβούτα
Φωτισμός: Δημήτρης Ζουμπουλάκης
Γραφιστική Επιμέλεια: Michelangelo Bevilacqua

Για τη θέαση είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ενημερώνει πως ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, έχοντας επιλέξει να εκμεταλλευτεί το 50% της χωρητικότητας της αίθουσας για μεγαλύτερη προστασία. Παράλληλα επισημαίνει ότι ο χώρος διαθέτει μεγάλα ανοίγματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά κατά την διάρκεια της παράστασης.

Check Also

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus από το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης

Το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης διοργανώνει ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + KA1 με τίτλο: …

G-EZ117CQG76