UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Γιώργος Κόκκορης

Ο καταξιωμένος και γνωστός σε όλους μουσικός Γιώργος Κόκκορης, κατέρχεται ως υποψήφιος Δήμαρχος με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Μονεμβασίας.

Ο κ. Κόκκορης μέσα από την επί σειρά ετών παρουσία του στο χώρο της μουσικής και στα κοινωνικά δρώμενα, έχει δώσει το δικό του στίγμα και το σταθερό υγιές αποτύπωμά του.

Με ανακοίνωση της η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στη σημαντική πολιτική μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 8 Οκτώβρη, πρέπει να εκφραστεί πιο δυναμικά η φωνή υπέρ των αναγκών των πολλών, κόντρα στα κέρδη των λίγων.

Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρίσκονται άνθρωποι αγωνιστές που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να αντιπαλέψουν την αντιλαϊκή πολιτική. Παλεύουν για σύγχρονα δικαιώματα και την κάλυψη των λαϊκών αναγκών στην εργασία, στην υγεία, στην παιδεία, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό.

Στους υπόλοιπους Δήμους του Νομού Λακωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέρχονται ως υποψήφιοι Δήμαρχοι οι παρακάτω:

  • Στον Δήμο Σπάρτης, ο Δημήτρης Αρφάνης, απόφοιτος Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο Τμήμα Λογιστικής του ΑΤΕΙ Πατρών, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Λακωνίας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας, εποχικός πυροσβέστης (στην ΠΥ Σπάρτης), συνοδός βουνού.
  • Στον Δήμο Ευρώτα, ο Γιώργος Κυλάκος, αυτοαπασχολούμενος, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ευρώτα.
  • Στον Δήμο Ανατολικής Μάνης, ο Δημήτρης Αναστασάκος, ξυλουργός, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ανατολικής Μάνης.

Check Also

Συνάντηση Αυγενάκη-Δαβάκη για το πρόβλημα διάθεσης των πορτοκαλιών

Το πρόβλημα της διάθεσης και εμπορίας των πορτοκαλιών πλήττει και πάλι φέτος τους Λάκωνες παραγωγούς. …

G-EZ117CQG76