UA-49499200-1

Δήμος Μονεμβασίας: Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων σε Αγγελώνα και Μεταμόρφωση

Ανάπλαση πλατείας Αγγελώνας.

Με αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στις Τοπικές Κοινότητες Αγγελώνας και Μεταμόρφωσης προχωρά δυναμικά ο Δήμος Μονεμβασίας, σε μια προσπάθεια να αλλάξει ριζικά την εικόνα και την αισθητική του χώρου.

Συγκεκριμένα, υπεγράφησαν οι συμβάσεις των έργων «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ Μεταμόρφωσης», προϋπολογισμού 69.947,27 € (με ΦΠΑ) και «Ανάπλαση πλατείας Τ.Κ Αγγελώνας», προϋπολογισμού 68.211,11 € (με ΦΠΑ).

Ο Δήμος Μονεμβασίας όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει σε έργα ανάπλασης των κοινοχρήστων χώρων, ενώ στην παρούσα φάση ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων των δύο οικισμών, μέσα από ένα σημαντικό έργο το οποίο θα ενισχύει και θα ενδυναμώσει τη φυσιογνωμία τους.

Ανάπλαση πλατείας Μεταμόρφωσης.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με την ολοκλήρωση της κατασκευής τους, θα παραδοθούν στις Κοινότητες Μεταμόρφωσης και Αγγελώνας καλαίσθητοι χώροι για κοινωφελή χρήση,  οι οποίοι θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων στη διατήρηση και ανάδειξη της τοπικής φυσιογνωμίας των οικισμών, στην αύξηση της επισκεψιμότητάς τους και κατ’ επέκταση στην οικονομική ανάπτυξη αυτών».

Check Also

100 παράτυποι μετανάστες στο Δήμο Μονεμβασίας

Σκάφος με 100 παράτυπους μετανάστες εντοπίστηκε, χθες (4/3/2024),  7 ναυτικά μίλια περίπου ανατολικά του Κάβο …

G-EZ117CQG76