UA-49499200-1

Δήλωση Παναγιώτη Νικολινάκου Υποψηφίου Δημάρχου Μονεμβασίας

Ευχαριστώ τους 5.093 Συμπολίτες μας, για την αμέριστη στήριξη και εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Συνδυασμό μας και σε εμένα προσωπικά, καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο, αλλά και με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμιά από εσάς που μας στηρίξατε με γενναιότητα και αυταπάρνηση. Σφίγγω το χέρι σε όλους σας.  Σας έχω μέσα στην καρδιά μου και σας υπόσχομαι ότι, θα είμαι συνεχώς δίπλα σας.

Συγχαίρω τη δημοτική αρχή για την εκλογική της επιτυχία. Επειδή, όμως αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η υβριστική, αλαζονική συμπεριφορά τού νικητή προς τους ψηφοφόρους που δεν τον στήριξαν, δηλώνω πως δεν θα ανεχθούμε καμία προσπάθεια εκφοβισμού και αντεκδίκησης σε βάρος των συμπολιτών μας.

Στη Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες. Δηλώνω δε, ότι θα είμαι μπροστά και θα αναλάβω προσωπικά τη στήριξη των συμπολιτών, προκειμένου να προασπίσουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης των πολιτών όπως και κάθε δημοκρατικό τους δικαίωμα, γιατί κάθε άλλη ενέργεια έρχεται σε αντίθεση με την ευνομούμενη Πολιτεία.

Θέλω τελειώνοντας, να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους συνοδοιπόρους μου, που με τίμησαν με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο μας, τους οποίους ονομάζω «αδέλφια μου», αφού όντας μοναχοπαίδι, δεν είχα και ως τέτοιους θα τους τιμώ.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεχίσουμε να προασπίζουμε τα συμφέροντα όλων των πολιτών, χωρίς τις διαχωριστικές γραμμές που ακόμα και σήμερα τέθηκαν δυστυχώς σε δημόσια θέα στη ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ  Ιστοσελίδα τού Δήμου μας.

Οι 10 Δημοτικοί μας Σύμβουλοι και όλοι οι Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων καθώς και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων που εκλέχθηκαν με τον Συνδυασμό μας, θα δώσουμε μαζί τη μάχη, με συνέπεια για την υπεράσπιση των συμπολιτών, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματά τους.

Μια νέα αγωνιστική θητεία ξεκινά την 1η Ιανουαρίου 2024.

Με τιμή,

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΣ
Επικεφαλής του Συνδυασμού
ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Δήμου Μονεμβασίας

Check Also

Στην Καλαμάτα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ελληνική Γεωργία

Το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας, είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί …

G-EZ117CQG76