UA-49499200-1

Απολυμάνσεις στις σχολικές μονάδες από το Δήμο Μονεμβασίας

Εν’ όψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμος Μονεμβασίας σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «Γιάννης Ρίτσος» και τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις και καθαρισμός όλων των χώρων, ενώ ενισχύθηκαν όλες οι ανωτέρω σχολικές μονάδες με επιπλέον προσωπικό, από τις καθαρίστριες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επίσης παραδόθηκαν αντισηπτικά, αφ ́ ενός μεν οι ποσότητες που εστάλησαν από το Υπουργείο Παιδείας και αφ ́ ετέρου, ποσότητες που η προμήθειά τους έγινε από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή και τους Διευθυντές των Σχολικών μονάδων.

Τέλος Χορηγήθηκαν μάσκες προστασίας και το απαραίτητο προστατευτικό υλικό για τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό καθαριότητας.

Ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, με ανακοίνωσή του, εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς.

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76