UA-49499200-1

Έρχεται το Olympic Yacht Show – Συμμετέχουν όλα τα μεγάλα ελληνικά ναυπηγεία

Γράφει η Μαργαρίτα Μανούσου
margarita.manousou1@gmail.com

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, στο 2ο «Olympic Yacht Show», θα έχουν παρουσία όλα τα νέα μοντέλα των κορυφαίων ελληνικών ναυπηγείων. Το   premium in – water yacht show της χρονιάς, θα υποδεχτεί τους φίλους των σκαφών αναψυχής κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα, στην Olympic Marine, στο Λαύριο.

Από τις 7 έως τις 10 Οκτωβρίου 2022 οι λάτρεις της θάλασσας μπορούν να επισκεφθούν μία έκθεση που έχει ως στόχο να δώσει έμφαση και να αναδείξει σε διεθνές επίπεδο την ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία των ελληνικών σκαφών και παράλληλα, να φέρει σε επαφή το κοινό με τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.

Με παγκόσμιες πρεμιέρες εντυπωσιακών δημιουργιών το Olympic Yacht Show  φιλοδοξεί να προσθέσει ακόμη μία επιτυχημένη διοργάνωση στην ιστορία που άρχισε πέρσι και, ήδη, ως διοργάνωση αποτελεί θεσμό στη συνείδηση των ανθρώπων του χώρου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση του περσινού event οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των σκαφών αναψυχής έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή για το επόμενο. Όλα τα μεγάλα ελληνικά ναυπηγεία θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο μεγάλο Show όπου η ενημέρωση θα «συναντήσει» την ψυχαγωγία.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργίες ελληνικών ναυπηγείων, όπως Technohull, Ribco, Rafnar Hellas, Onda Tenders, Rock Marine, Olympic Ribs, Seafighter, κ.α., αλλά και μεγάλους διεθνείς οίκους, οι οποίοι και εφέτος δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Olympic Yacht Show.

Η ιδιαιτερότητα της διοργάνωσης που εκτείνεται σε στεριά και θάλασσα αποτελεί ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα διότι τα σκάφη είναι επισκέψιμα στο φυσικό τους περιβάλλον και στη στεριά οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις και τις τάσεις που αφορούν τον χώρο.

Το 2ο Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Venue Partner: Olympic Marine
Gold Sponsors: η ZΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ – MERCURY MARINE, η ελληνική εταιρεία D. KORONAKIS SA, διεθνής ηγέτης στο κλάδο σχοινιών και αλυσίδων και το ποιοτικό ελληνικό ναυπηγείο SKIPPER-BSK
Silver Sponsors: το διεθνώς αναγνωρισμένο ελληνικό ναυπηγείο ΤΕCHNOHULL και η Yamaha
Bronze Sponsor: PANTAENIUS Yacht Insurance, Argo SA
Official Timekeeper: Ulysse Nardin
Supporters: ELINOIL – VEMAR YACHT COATINGS – RINA – JOTUN
Premium Car: Ford Motor Hellas ΑΕΒΕ
Premium Mobility Partner: SIXT
Official Electronic Partner: SAMNSUNG
E-bike Partner: GREECE BIKE
Media Partners: SKAI – Artecniko – Banks.com.gr
International Media Partners: Barche, Sand People Communication, Wave
Premium Medical Partner: ATHENS MEDICAL GROUP
Premium Apparel Partner: BROOKS BROTHERS
Educational Partner: METROPOLITAN COLLEGE | MARITIME ACADEMY
Fine Dining Partner: YACHT CLUB – ALL DAY BAR RESTAURANT

Check Also

Γ. Στασινός για εκτός σχεδίου δόμηση: Πρέπει να ζούμε στην πραγματικότητα

Δικαίωμα δόμησης στις εκτός σχεδίου περιοχές, όπως ισχύει τα τελευταία 50 χρόνια έως σήμερα και …

G-EZ117CQG76