UA-49499200-1

Τα MARKET IN στηρίζουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μολάων

Κοντά στο πλευρό και τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων στέκεται και η αλυσίδα Super Market MARKET IN, με την προσφορά οκτώ (8) ελαστικών για τα πυροσβεστικά οχήματα, αλλά και μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού.

Ο Διοικητής της Π.Υ. Μολάων Ευθύμιος Μιχαλόπουλος, Επιπυραγός, με επιστολή του εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες του, θεωρώντας την ενέργεια αυτή ως άξια συγχαρητηρίων, η οποία όπως τονίζει «αναδεικνύει την κοινωνική ευθύνη που  σας διακρίνει και το έμπρακτο πλέον ενδιαφέρον σας, για την προστασία του  φυσικού περιβάλλοντος  και της  ανθρώπινης ζωής  των πολιτών της περιοχής μας».

Διαβάστε παρακάτω την ευχαριστήρια επιστολή:

Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μολάων, εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την προσφορά προς την Υπηρεσία μας οχτώ ελαστικών, για την επαναλειτουργία δύο πυροσβεστικών οχημάτων τα οποία βρισκόταν σε ακινησία λόγω φθοράς των ελαστικών τους, αλλά και  μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού, που χρησιμοποιήθηκε για την τροφοδοσία των πυροσβεστικών υπαλλήλων που επιχειρούσαν στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών, χρηματικής αξίας πλέον των τεσσάρων  χιλιάδων ευρώ.  Η αυτόβουλη αυτή ενέργεια της εταιρείας σας είναι άξια συγχαρητηρίων και μας τιμά ιδιαίτερα, αυξάνοντας την επιχειρησιακή δεινότητα της Υπηρεσίας μας. Επίσης αναδεικνύει την κοινωνική ευθύνη που σας διακρίνει και το έμπρακτο πλέον ενδιαφέρον σας, για την προστασία του  φυσικού περιβάλλοντος και της  ανθρώπινης ζωής  των πολιτών της περιοχής μας.

Ελπίζουμε πως το παράδειγμα σας θα αποτελέσει Φάρο για την ευαισθητοποίηση του κοινού αισθήματος. Παράλληλα με τις ευχαριστίες μας δεχτείτε και τις ολόψυχες ευχές μας  για υγεία και πραγματοποίηση κάθε οικογενειακής προσωπικής και επιχειρηματικής σας προσδοκίας. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την ανάδειξη αυτής της  σπουδαίας προσφοράς  η παρούσα  επιστολή θα αναρτηθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Check Also

Νεοκλής Κρητικός: Η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει τελικά από τη Σπάρτη

Ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η Σπάρτη συμπεριλήφθηκε τελικά στους …

G-EZ117CQG76