UA-49499200-1

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρώτη και βασική χειρουργική επέμβαση για τον Κώστα


Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/02/2020) με επιτυχία από ομάδα ειδικών γιατρών, η πρώτη και σημαντικότερη χειρουργική επέμβαση, για τον Κώστα Καλλά από την Μονεμβασία. Με αυτή μπόρεσαν να σταματήσουν την διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού από τη μύτη, αποτρέποντας έτσι την πιθανότητα μόλυνσης, κάτι το οποίο θα είχε σοβαρές συνέπειες για τη ζωή του.

Η μητέρα του Κώστα εμφανώς συγκινημένη, αλλά και βλέποντας την ανταπόκριση των πολιτών, δήλωσε πριν την επέμβαση: «Ξέρω ότι προσεύχεστε για τον Κώστα. Ο Θεός θα ακούσει τις προσευχές όλου του κόσμου, που έσκυψε στο πρόβλημα μας εγκάρδια ανθρώπινα και συγκινητικά. Ευχαριστούμε όλους. Ξέρω ότι ο Κώστας για άλλη μια φορά με τη δύναμη του Θεού θα βγει νικητής».

Παράλληλα είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα μας. Σε δέκα (10) ημέρες έχει συγκεντρωθεί ποσό που ξεπερνά τις 16.000,00€, αναπτερώνοντας το ηθικό όλων, δίνοντας μας ελπίδα και αισιοδοξία.

Ο Κώστας Καλλάς πριν την χειρουργική επέμβαση

Να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά ότι σε αυτή την δύσκολη αλλά γεμάτη ανθρωπιά προσπάθεια, εκτός των πολλών επώνυμων και ανώνυμων πολιτών, εντός και εκτός Ελλάδος, κοντά μας είναι τόσο ο Δήμος Μονεμβασίας όσο και η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, ενδυναμώνοντας τον βηματισμό και την κίνηση μας.

Τέλος να αναφέρουμε για ακόμα μια φορά, ότι για τον Κώστα θα ακολουθήσουν ακόμα δύο (2) χειρουργικές επεμβάσεις, μια σε κάθε πόδι και εν συνεχεία, πρόγραμμα σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης.

Ας συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον την στήριξη μας, φτάνοντας το συνολικό ποσό των 50.000,00€, ώστε με τα επόμενα δύο (2) χειρουργεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο, να μπορέσει ο Κώστας να επανέλθει στην κανονικότητα της ζωής του.

Αν βοηθήσουμε όλοι μας με λίγα χρήματα, χωρίς να στερηθούμε κάτι, ο Κώστας θα καταφέρει να γίνει καλά! Μόνο με συλλογική προσπάθεια μπορεί να γίνει αυτό πραγματικότητα.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν στον ατομικό ερανικό τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα,  ο οποίος δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια με Α.Δ.Α. : 6ΥΝΟ46ΜΤΛΚ-99Ε, με τα παρακάτω στοιχεία:

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
Αριθμός λογαριασμού: 418/00369518
IBAN λογαριασμού:  GR 5101104180000041800369518
Όνομα Δικαιούχου: ΚΑΛΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι η υπέρτατη αρετή.
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76