UA-49499200-1

Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_6

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015, από τον Δήμαρχο κ. Ηρακλή Τριχείλη, το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας, το οποίο ευρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μονεμβασίας. Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τους εφημέριους Μονεμβασίας και Νομίων πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Κρυπωτό και π. Δημήτριο Καστανιά.

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_1

Με νέο συνθετικό χλοοτάπητα, νέα τέρματα, ανακαινισμένα αποδυτήρια και άλλες μικρές αλλά λειτουργικές επεμβάσεις, το νέο γήπεδο έρχεται να καλύψει τις μεγάλες ανάγκες του τόπου για ασφαλή και αποδοτική άθληση.

Ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα και ένα ακόμα κέντρο άθλησης έρχεται να προστεθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις που ο Δήμος Μονεμβασίας υλοποιεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα. Με προϋπολογισμό έργων ανακαίνισης που αγγίζει τις 140.000 ευρώ, το νέο γήπεδο Μονεμβασίας καλεί όχι μόνο τα αθλητικά σωματεία της περιοχής αλλά και κάθε πολίτη του τόπου, να αφιερώσει χρόνο για σωματική και ψυχική άσκηση.

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_4

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Ηρακλής Τριχείλης υπενθύμισε ότι το έργο αυτό είχε τεθεί από τους υπευθύνους του αθλητικού χώρου ως μία από τις πρώτες προτεραιότητες, επισημαίνοντας: «Είναι ένα έργο που δικαιώνει αυτούς που το ξεκίνησαν, αλλά και αυτούς που το ζητούσαν. Η χαρά λοιπόν αυτών των ανθρώπων είναι για εμάς η μεγαλύτερη ικανοποίηση».

Τόνισε την ανάγκη να προτρέψουμε τους νέους στον αθλητισμό, ο οποίος όπως είπε «ασκεί όχι μόνο το σώμα αλλά και το πνεύμα, μιά και τα ομαδικά παιχνίδια αναδύουν αρετές, διαμορφώνουν συνειδήσεις και με αυτό τον τρόπο πλάθουν καλύτερους ανθρώπους». Εξέφρασε την ελπίδα ότι το νέο ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας θα προσελκύσει περισσότερους νέους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί παραδίδουμε σήμερα ένα γήπεδο, το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες των νέων για άθληση και το παραδίδουμε στην ομάδα, με την ευχή να το χρησιμοποιήσει σωστά και να το χρησιμοποιήσει πολύ».

Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στο Δήμο, οι οποίοι όπως χαρακτηριστικά είπε «βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στο να γίνει το έργο αυτό».

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_7

Στην συνέχεια τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Αθλητικής Ένωσης Μονεμβασίας «Το Κάστρο»:

  • Πάρης Χούτρης
  • Χριστόφορος Σπυριδάκος
  • Ιωάννης Καστανιάς
  • Κωνσταντίνος Σκάγκος
  • Χαράλαμπος Κακλαμανάκης
  • Δημήτριος Καστανιάς
  • Παντελής Κακλαμανάκης
  • Ιωάννης Γεωργόπουλος
  • Μάκης Σαμπατάκης

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_3

Ακολούθησε φιλικός αγώνας ανάμεσα στη μικτή ομάδα της Α.Ε. Μονεμβασίας «Το Κάστρο», με τη μικτή ομάδα νέων «Ε.Π.Σ. Λακωνίας».

30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_2 30.10.2015_Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο Μονεμβασίας_5

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου Μονεμβασίας, τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ των άλλων, οι Αντιδήμαρχοι Δ.Ε. Μονεμβασίας και Μολάων, Κατερίνα Τσαφατίνου και Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Γιώργος Βουνελάκης, Ιωάννης Κολλιάκος και Σταύρος Χριστάκος, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Παναγιώτα Αλειφέρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Θεοδούλη Σπυριδάκου, Βασίλης Κουλουβάκος και Ελένη Αναγνωστοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Μπουκουβάλας, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Μονεμβασίας, Νομίων, Αγίου Ιωάννη, Αγγελώνας και Πακίων, Δημήτριος Χουσάκος, Παναγιώτης Χριστοφοράκης, Απόστολος Καπελέρης Σωτήριος Γεώργας και Μιχάλης Καρούνης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Μονεμβασίας «Το Κάστρο», Κωνσταντίνος Θωμαδάκης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, Παναγιώτης Ντανάκας, ο Αρχιδιαιτητής και εκπαιδευτής διαιτητών Λακωνίας Νικόλαος Σπυράκης και πλήθος κόσμου.

Φώτο: Μιχάλης Καρούνης, Χρήστος Κουλούρης

Check Also

Ελάτε να υποδεχθούμε την Άνοιξη στο Κάστρο Μονεμβασίας

Ο Σύλλογος Τουλίπα Γουλιμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δήμο Μονεμβασίας, …

G-EZ117CQG76