UA-49499200-1

Covid-19: Αρνητικά τα rapid test στη Μονεμβασία

Με συγκρατημένη αισιοδοξία, αλλά πολύ προσεκτικά και μεθοδικά, προχωρά ο Δήμος Μονεμβασίας στο θέμα ελέγχου και παρακολούθησης του κορωνοϊού, στις περιοχές που τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν κρούσματα.

Με σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, σήμερα 4 Μαρτίου 2021, πραγματοποιήθηκαν στην Κοινότητα Μονεμβασίας 90 rapid tests από το Δήμο σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Μολάων, τα οποία ήταν όλα αρνητικά. Επισημαίνουμε ότι ο συνολικός αριθμός των rapid test στην Κοινότητα Μονεμβασίας, ανέρχεται σε 224, με αρνητικά αποτελέσματα.

Επίσης, αύριο Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 10:00 πμ, θα πραγματοποιηθούν από το Δήμο επαναληπτικά rapid test στην Κοινότητα Ρειχιάς. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν γίνει 145 rapid test, με αρνητικά αποτελέσματα.

Τέλος τις Κοινότητες Αγίων Αποστόλων και Νεάπολης αναμένονται τα αποτελέσματα κάποιων μοριακών τεστ, προκειμένου να υπάρχει ολοκληρωμένη και καθαρή εικόνα.

Ο Δήμος Μονεμβασίας στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνει ότι οι κάτοικοι στις παραπάνω Κοινότητες, καθώς και οι επαφές των πιθανών κρουσμάτων, πρέπει να παραμείνουν σε μεγάλη ετοιμότητα και να τηρούν αυστηρά τα μέτρα προστασίας.

Check Also

Δ. Μονεμβασίας: Σύλληψη ατόμου για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς

Συνελήφθη, χθες (11.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού …

G-EZ117CQG76