UA-49499200-1

2ο Laconia Summer Basketour: Με 100άρες οι προκρίσεις στο Final 4

Πέμπτη αγωνιστική ημέρα, Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017, για το 2o Laconia Summer Basketour, που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων, στο Δήμο Μονεμβασίας.

Με δύο 100άρες στα τρία παιχνίδια, κρίθηκαν οι προκρίσεις στο Final 4 του Laconia Summer Basketour 2017. Η Νεάπολη στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας επικράτησε εύκολα των Energy με 104-67 και εξασφάλισε την συμμετοχή της στον πρώτο ημιτελικό της Παρασκευής 11/8. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπη με τον περσινό Πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, που αν και δυσκολεύτηκε λίγο κόντρα στην Sivasspor, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με 66-47.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Δαιμονιά έκανε την ανατροπή κόντρα στην Άμυνα και όχι μόνο κάλυψε την διαφορά των 11 πόντων αλλά σημείωσε και την δεύτερη 100άρα στην φετινή διοργάνωση. Η Demon Village κυριάρχησαν 103-69 και στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής θα βρεθεί αντιμέτωπη του Κάστρου Μονεμβασίας, που είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στο Final 4.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα 10/8 της τελευταίας μέρας των ομίλων. Το Γύθειο BC αντιμετωπίζει την Superleague Academy και οι Energy τους Όλοι Χώμα Thunder.

Αγωνιστικά, η προσοχή στρέφεται στο Final 4 της Παρασκευής, το οποίο θα παρουσιάσουν οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου.

Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι Biogreco, Μορέως Ήδιστα, Petra Club, Ημιχρονο Σπορ, Tzante Café Restaurant, Laconia Magazine και Οπτικά Κότσαλης. Το Laconia Summer Basketour διεξάγεται με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Συνδιοργανωτές είναι ο Δήμος Μονεμβασιάς και ο ΑΠΟΕΛ. Διεθνής Συνεργάτης το World Club Basketball Tournament που διεξάγεται στο Hastings της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα αποτελέσματα 9/8
Νεάπολη-Energy 104-67
ΑΠΟΕΛ-Sivasspor 66-47
Δαιμονιά-Άμυνα 103-69

Το πρόγραμμα 10/8
19:00 Γύθειο BC-Superleague Academy
21:00 Energy-Όλοι Χώμα Thunder

Check Also

Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού αθλήματος GoalBall στη Σπάρτη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, διοργανώνει Βιωματικό Σεμινάριο Παραολυμπιακού Αθλήματος GoalBall, …

G-EZ117CQG76