UA-49499200-1

Το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη μας φίλη Ματίνα

21-9-2016_%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%b3%ce%b1%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%bcΣτις 16 Σεπτεμβρίου 2016, η μικρή μας κοινωνία είπε  το τελευταίο αντίο στην τόσο ιδιαίτερη και αξιαγάπητη συμπατριώτισσά μας, Ματίνα Σκλέπου. Η μορφή της θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας, ως παράδειγμα ανθρωπιάς και αγωνιστικότητας.

Η διαδρομή της στη ζωή σύντομη, σημάδεψε όσους ανθρώπους τη γνώρισαν. Αντιμετώπιζε τις δυσκολίες, που ομολογουμένως ήταν πολλές, με λεβεντιά, αξιοπρέπεια και χιούμορ. Γενναιόδωρη, ακόμα και όταν η ίδια πέρναγε δύσκολα, ήταν πραγματική αρχόντισσα πρώτα απ’ όλα στα συναισθήματα.

Μεγάλωσε τρία παιδιά (τρεις γιούς) σχεδόν μόνη της, αφού έμεινε χήρα από πολύ νωρίς και ως γνήσια Ελληνίδα τους έμαθε να ζουν με αλήθεια, ήθος και καλοσύνη. Ευτύχησε να τους δει αποκαταστημένους και σεβαστά μέλη της κοινωνία μας.

Ήταν συνειδητοποιημένη και ήξερε από φυσικού της να υπερασπίζεται τον εαυτό της και τους αγαπημένους της. Έτσι αυθεντικά αλλά και ανθρώπινα έζησε τη ζωή της και δεν πήρε τίποτα άλλο μαζί της εκτός από την ομορφιά. Την ομορφιά της φύσης και των λουλουδιών που πρωτοαντίκρισε στο όμορφο χωριό της, τα Κουλέντια, όπου γεννήθηκε, η οποία σμίλεψε την ψυχή της.

Μας έδωσε την αγάπη της απλόχερα και έγκαιρα  γι’ αυτό  θα τη θυμόμαστε πάντα και εμείς με αγάπη, ως ένα φωτεινό παράδειγμα ζωής.

Ματίνα σ’ ευχαριστούμε, οι φίλοι σου.

Check Also

Χριστίνα Χουσάκου (1940-2021)

Στις 2 Οκτωβρίου 2021, ο θλιμένος ήχος της καμπάνας του Αγίου Λεοντίου χτύπησε, γιατί έφυγε …

G-EZ117CQG76